Mergi direct la conținut »
Polițistă din Ploiești, rănită de un șofer care a fugit de la locul accidentului / FOTO&VIDEO
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Polițistă din Ploiești, rănită de un șofer care a fugit de la locul accidentului / FOTO&VIDEO

Polițistă din Ploiești, rănită de un șofer care a fugit de la locul accidentului / FOTO&VIDEO

O polițistă de la Poliția Locală din Ploiești a fost rănită, după ce a fost acroșată de șoferul unei mașini care a părăsit locul accidentului și a abandonat autoturismul pe o altă stradă. Femeia, în vârstă de 40 de ani, a fost transportată la Spitalul Județean Ploiești. Între timp, oamenii legii sunt în căutarea fugarului.

Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Prahova au precizat că polițista locală, aflată în timpul serviciului, a observat o mașină parcată neregulamentar pe strada Bobâlna din Ploiești. I-a cerut șoferului să îi prezinte documentele, însă acesta a refuzat.

Bărbatul s-a urcat în mașină și a plecat de la fața locului, lovind-o pe polițista locală. Colegul ei a sunat la 112, spunând că agenta a fost rănită în timpul misiunii, relatează Republikanews.

Polițistă din Ploiești, rănită de un șofer care a fugit de la locul accidentului

Polițista a suferit un atac de panică și a fost transportată la Spitalul Județean din Ploiești. Medicii spun că femeia de 40 de ani s-a ales cu un traumatism la coapsa dreaptă, notează Agerpres.

Reprezentanţii IPJ Prahova au precizat că autoturismul care a acroşat poliţista a fost găsit abandonat în Ploieşti.

Potrivit Republikanews, nu este prima oară când polițista este accidentată în trafic de șoferi. În ianuarie 2018, agenta a fost lovită intenționat cu mașina de un șofer care a refuzat să se legimitimeze pe motiv că a parcat într-un loc nepermis.

Săptămâna trecută, agentul Mihai Viziteu, de la Poliția Județeană Vaslui, a fost trimis în judecată de Parchetul Înaltei Curți de Casație și Justiție sub acuzația de omor, după ce anul trecut a împușcat mortal un șofer pe care îl fugărise pe stradă cu pistolul în mână.

sursă foto: observatorulph


Citește și Mihaela Rădulescu, dezvăluiri de la „Ferma”: are sală de fitness în munți, prin contract!


 

Close
Închide
  Close