Mergi direct la conținut »
VIDEO | Polițiștii au fost chemați să rezolve un scandal, dar au fost atacați. Agresorul s-a automutilat în secția de poliție!
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

VIDEO | Polițiștii au fost chemați să rezolve un scandal, dar au fost atacați. Agresorul s-a automutilat în secția de poliție!

Un scandal de proporții a avut loc ieri în zona Viișoara, din Bistrița. Un echipaj de poliție a fost chemat să potolească un caz de tulburare a liniștii publice.

Un bărbat își serba ziua de naștere cu muzica dată la maximum. Polițiștii au întâmpinat probleme, petrecăreții au sărit la gâtul oamenilor legii, a notat bistriteanul.ro.

Văzându-se copleșiți, polițiștii au decis să cheme întăriri. Unul dintre petrecăreți a fost încătușat și dus la sediul IPJ BN pentru a fi calmat.

Aici a urmat a doua rundă. Petrecăreții au venit cu scandal la sediul IPJ, iar cel ce fusese încătușat a devenit recalcitrant, spărgând obiecte și chiar stricând o masă din sediul IPJ BN.

A fost trimis la psihiatrie

A fost solicitată intervenția mascaților pentru a-i calma pe toți. A fost chemat un echipaj al Ambulanței pentru a-i acorda asistență medicală celui ce fusese încătușat, acesta automutilându-se.

Acesta urmesază să fie transportat la secția de psihiatrie.

La sediul IPJ BN a fost chemat și un procuror, în cauză urmând să se deschidă și dosare penale pentru ultraj.

„Un echipaj al Poliției a intervenit în urma unui apel pentru tulburarea liniștii publice. Ajunși la locul intervenției, un tânăr de 25 de ani, aflat în avansată stare de ebrietate a devenit recalcitrant, amenințând polițiștii cu moartea.

S-au chemat echipaje în sprijin, iar bărbatul a fost încătușat și dus la sediul IPJ BN. A fost sesizat procurorul cu privire la comiterea infracțiuni de ultraj” a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Crina Sîrb.


Close
Închide
  Close