Mergi direct la conținut »
Momentul șocant în care polițistul care l-a arestat pe fiul lui El Chapo a fost executat cu 150 de focuri de armă
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Momentul șocant în care polițistul care l-a arestat pe fiul lui El Chapo a fost executat cu 150 de focuri de armă

Momentul șocant în care polițistul care l-a arestat pe fiul lui El Chapo a fost executat cu 150 de focuri de armă

Polițistul mexican implicat în arestarea fiului lui "El Chapo" Guzman a fost asasinat în plină zi, într-o parcare din Culiacan, în provincia Sinaloa. Momentul în care ofițerul este executat cu 150 de focuri de armă a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă.

De Andreea Radu,

Mașina ofițerului de poliție a fost urmărită până în parcarea unui centru comercial din Sinaloa. Doi bărbați înarmați cu arme semi-automate au coborât dintr-o altă mașină și au început să tragă spre polițist, ucigându-l, scrie Daily Mail.

Asasinii au tras în mașina ofițerului cel puțin 150 de gloanțe în mai puțin de 30 de scunde. Polițistul executat avea 32 de ani și luna trecută el fusese implicat în acțiunea de arestare a lui Ovidio Guzman Lopez.

Avertizăm că videoclipul de mai jos conține scene violente care vă pot afecta emoțional.

În octombrie, poliția militară din Gardă Națională mexicană l-a capturat pe Ovidio Guzman, unul dintre cei 12 copii al celebrului traficant de droguri Joaquin „El Chapo” Guzman.

Străzile din orașul Culiacan s-au transformat atunci într-un adevărat teatru de război, iar polițiștii mexicani au fost nevoiți să se retragă, eliberându-l pe fiul traficatului.

„El Chapo” Guzman conduce cartelul Sinaloa de decenii, el reușind să evadeze de două ori din închisoare înainte de extrădarea în Statele Unite, unde în februarie a fost condamnat la închisoare pe viață. Departamentul de Justiție i-a pus sub acuzare și pe doi dintre fiii săi pentru trafic de droguri, printre care și Ovidio.

Close
Închide
  Close