De Andreea Radu,

Mașina ofițerului de poliție a fost urmărită până în parcarea unui centru comercial din Sinaloa. Doi bărbați înarmați cu arme semi-automate au coborât dintr-o altă mașină și au început să tragă spre polițist, ucigându-l, scrie Daily Mail.

Asasinii au tras în mașina ofițerului cel puțin 150 de gloanțe în mai puțin de 30 de scunde. Polițistul executat avea 32 de ani și luna trecută el fusese implicat în acțiunea de arestare a lui Ovidio Guzman Lopez.

Avertizăm că videoclipul de mai jos conține scene violente care vă pot afecta emoțional.

În octombrie, poliția militară din Gardă Națională mexicană l-a capturat pe Ovidio Guzman, unul dintre cei 12 copii al celebrului traficant de droguri Joaquin „El Chapo” Guzman.

Străzile din orașul Culiacan s-au transformat atunci într-un adevărat teatru de război, iar polițiștii mexicani au fost nevoiți să se retragă, eliberându-l pe fiul traficatului.

„El Chapo” Guzman conduce cartelul Sinaloa de decenii, el reușind să evadeze de două ori din închisoare înainte de extrădarea în Statele Unite, unde în februarie a fost condamnat la închisoare pe viață. Departamentul de Justiție i-a pus sub acuzare și pe doi dintre fiii săi pentru trafic de droguri, printre care și Ovidio.

Citeşte şi:

Cum și-a salvat un copil frații din ambuscada din Mexic, în care au fost uciși nouă membri ai familiei sale. A mers 23 de kilometri pe jos după ajutor

În mintea infractorului, partea a doua. Profilerul Poliției Române care îl analizează pe Gheorghe Dincă: “Este un coşmar când cel audiat nu ştie dacă spune adevărul sau dacă minte”

Toate investițiile pierdute de România în ultimii ani. De ce ne-au ”sărit” Mercedes, Audi, Volkswagen, Mitsubishi și Bosch

O voce puternică a politicii Suediei, cea mai usturătoare GAFĂ despre România. Până și presa suedeză s-a amuzat
GSP.RO

O voce puternică a politicii Suediei, cea mai usturătoare GAFĂ despre România. Până și presa suedeză s-a amuzat

Horoscop 19 noiembrie 2019. Balanțele nu acceptă jumătăți de măsură
HOROSCOP

Horoscop 19 noiembrie 2019. Balanțele nu acceptă jumătăți de măsură