De Adrian Ilie,

”Probleme mari cu traficul pe șosele? Cozi de km la toate vămile și punctele de trecere a frontierei? Violatori și criminali pe stradă? Nu răspunde nimeni la 112? Nu încercați să vorbiți despre aceste probleme cu ministrul de Interne – este foarte ocupat!”, a scris fostul premier într-o postare pe Facebook.

Ponta susține că Fifor ar trebui să-și dea seama că are treburi urgente de gestionat, chiar dacă premierul Dăncilă, la adresa căreia Ponta folosește formularea ”duamna Veorica”, nu o face.

”Când Mihai Fifor a venit in locul “Duamnei” Carmen Dan am spus că e o schimbare în bine și o să avem, în sfârșit, un Ministru la o instituție atât de importantă! Constat cu mare amărăciune că Mihai preferă să fie bodyguard! Nu mă așteptam de la “Duamna” Veorica să își dea seama că locul lui este în altă parte – dar de la el mă așteptam!”, a afirmat Ponta.

El susține că în perioada în care a fost premier nu îngăduia ministrului de Interne ”să piardă timpul” însoțindu-l în vizite politice.

Mihai Fifor, secretarul general al PSD, și Eugen Teodorovici, președintele executiv al partidului, au însoțit-o pe Viorica Dăncilă în vizitele făcute în filialele partidului din țară, ultimele județe vizitate fiind Suceava și Iași.

Citeşte şi:

Dăncilă a mers în Moldova cu un elicopter privat plătit de PSD. Reacția premierului, întrebată cât a costat deplasarea

Newsweek: Ministrul Mihai Fifor și noul șef al Jandarmeriei, Constantin Florea, sunt masoni. Cum au devenit cei doi „frați” de Lojă

Ministrul Fifor, despre mitingul anunțat pe 10 august: ”Nu ne dorim sub nicio formă să mai vedem ce am văzut anul trecut”

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
GSP.RO

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...

Horoscop 26 mai 2020. Leii se bucură de compania plăcută a unor apropiați
HOROSCOP

Horoscop 26 mai 2020. Leii se bucură de compania plăcută a unor apropiați