17 Oct. 2017 16:32

Povestea bizară a prostituatei cu trei picioare și două vagine. E șocant cum arăta | FOTO

Distribuie

Blanche Dumas s-a născut în Franţa la sfârşitul secolului al XIX-lea și a fost un fenomen al acelor vremuri.

Născut pe insula Martinique, femeia avea trei picioare și două vagine. A ajuns să practice prostituția la Paris, Blanche devenind repede populară nu doar pentru trăsăturile fizice aparte, dar și pentru libidoul uriaș.

Doi cercetători britanici, George Gould şi Walter Pyle, au studiat-o în amănunţime, dorind să observe dacă anormalităţile de pe corpul tinerei erau şi funcţionale.  Detaliile șocante au fost însemnate în studiul 'Anomaliile şi curiozităţile medicinei'.

Femeia ar fi avut un partener de lungă durată, potrivit folclorului francez. Ea ar fi avut o relație cu Juan Baptista Dos Santos, un bărbat cu trei picioare şi două penisuri.

Despre ciudățeniile din sfera sexuală s-a tot scris de-a lungul timpului. Să nu uităm că și românii l-au avut pe Terente, 'haiducul brăilean' al cărui penis a devenit celebru și din care a rămas doar povestea, pentru că acesta a fost aruncat la gunoi prin 2009, din cauza degradării. 

La începutul acestui an, o altă poveste făcea înconjurul lumii: un mexican cu penisul de 48 de centimetri aspiră la un loc în Cartea Recordurilor.

Iată aici o imagine cu Blanche Dumas!

 


VIDEO EXCLUSIV/ Imagini nevăzute de la nunta lui Adrian Mutu. S-a dansat elevat pe muzica unui manelist absolvent de conservator!


 

Loading...
Comentarii