O româncă a devenit faimoasă în Serbia, după ce a participat la una dintre cele mai populare emisiuni ale postului Grand Tv – Nikad Nije Kasno.

Severinenii care iubesc muzica sârbească şi cei care urmăresc posturile de televiziune din Serbia au rămas plăcut surprinşi când au observat pe ecranul monitoarelor TV sau pe reţelele de socializare, la una dintre cele mai populare emisiuni ale postului de televiziune Grand TV -Nikad Nije Kasno (Niciodată nu este prea târziu), un nume românesc, Cristina Voicu Bella (45 de ani), din Turnu Severin.

“M-am hotărât să particip la acest concurs din dragoste pentru muzica sârbească. Am aplicat la <> de la televiziunea Grand TV şi m-au chemat la concurs şi filmări când nu credeam că se va mai întâmpla, cumpărasem deja bilete pentru America (n.r. unde locuieşte în prezent). Şi am zis: iată cum un vis devine realitate! Nu ştiam dacă voi avea succes sau nu, dar când am ajuns pe acea scenă am simţit efectiv cum visul devine realitate. Toata viaţa mea mi-am dorit să fiu acolo, pe acea scenă. Am făcut “naveta” New York – Beograd de cinci ori şi aveam să ajung în finală, adulată şi iubită de foarte multă lume, dar şi criticată de alţii!”, povesteşte Cristina, potrivit Adevărul.ro.

Citește și

EXCLUSIV/ Libertatea i-a întrebat pe copiii de politicieni cum au ajuns secretari de stat: ”Gena și inspirația de la părinți”!

 

 

Adevăratul motiv pentru care Raluca Arvat a plecat de la Pro TV după 20 de ani. A vrut să se afle de la ea
GSP.RO

Adevăratul motiv pentru care Raluca Arvat a plecat de la Pro TV după 20 de ani. A vrut să se afle de la ea