MENIU CAUTĂ
12 Noi. 2018 16:54

FOTO | Povestea tinerei pe care băieții voiau să o întâlnească doar în secret. De ce le era rușine să fie văzuți cu ea

Distribuie

Lila Hart, 27 de ani, are o coloană vertebrală curbată și are o înălțime de 1.37 metri. Ea s-a născut cu spină bifidă, un defect congenital al coloanei vertebrale care constă în lipsa sudurii complete a arcului vertebral care determină dezvoltarea incompletă a tubului neural din zona lombară sau sacrală. 

Tânăra din California care acum face stand-up comedy povestește că atunci când era la școală mai mulți băieți i-au spus că o plac, dar că nu se pot întâlni cu ea în public pentru că se temeau de ce ar spune alți oameni.

Ea mai spune că i s-a interzis să se alăture unei găști de fete din cauza dizabilității ei, spunându-i-se: „Nu vrem să fim casa cunoscută drept cea a fetei infirme”.

În ciuda discriminării, Lila a învățat să-și iubească trupul și să poarte bikini fără să-și facă probleme că are cicatrici de la operații pe spate.

Lila are acum o relație cu un coleg comedian și vrea ca oamenii care suferă de spină bifidă (un defect congenital al coloanei vertebrale) să știe că această condiție nu-i împiedică să facă nimic.


FOTO| Spitalul Pantelimon a externat un pacient aflat în stare critică. Imagini șocante cu femeia trimisă acasă


 

Citește mai multe despre defect pe Libertatea.

Comentarii