De Monica Stan,

Doina Șatalan (71 de ani) s-a măritat în urmă cu 53 de ani cu Ion, bărbatul vieții ei. Îl iubește la fel ca-n prima zi, după cum ne-a declarat, și nu concepe viața fără jumătatea sa.

satalan

”Mă pot lăuda cu un bărbat de nota zece, care mi-a fost aproape și la bine și la rău. M-a fermecat de la prima întâlnire, de pe vremea când aveam 18 ani, și nu mi-a mai trebuit altceva. În toți acești ani nu m-am uitat după alt bărbat.  Acum, ajunși la bătrânețe, ne sprijinim unul pe cel, ne distrăm atunci când avem ocazia, ne creștem nepoții și ne iubim copii”, spune Doina, bunica a șase nepoți.

Povești de dragoste de-o viață

O poveste de dragoste de peste 50 de ani trăiesc și soții Agapi. Silvia și Liciniu Agapi  sunt căsătoriți de 52 de ani și jumătate. Secretul fericirii lor este foarte simplu: ”Noi am divorțat de lumea rea și astfel ne-am făcut o lume mai bună, o lume în care ne-am iubit, ne-am respectat și în care vrem să mergem împreună, mână-n mână până la capăt”, ne-a mărturisit Silvia.

agapi

Timp de mai bine de 5 ore, pensionariiau degustat tot felul de bunătăți, iar cei mai curajoși au încins ringul de dans. Doamnele au primit trandafiri roșii chiar de la primarul sectorului 5, iar la finalul petrecerii, invitații au suflat în lumânările de pe tortul aniversar.

Foto: Gabriel Pătruț

Intrebarea care l-a surprins la sfarsit pe Iohannis: "Este o temă pe care nu am abordat-o prea des"
GSP.RO

Intrebarea care l-a surprins la sfarsit pe Iohannis: "Este o temă pe care nu am abordat-o prea des"

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile
HOROSCOP

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile