Mergi direct la conținut »
Premierul Tudose l-a certat pe un secretar de stat din Ministerul Sănătății: Nu dați din cap, s-ar putea să plecaţi acasă!
Politică Libertatea > Ştiri > Politică

Premierul Tudose l-a certat pe un secretar de stat din Ministerul Sănătății: Nu dați din cap, s-ar putea să plecaţi acasă!

Premierul Mihai Tudose l-a certat, joi, la începutul ședinței de Guvern, pe un secretar de stat din Ministerul Sănătății, pentru un material aflat pe ordinea de zi și care l-a nemulțumit.” Nu dați din cap, s-ar putea să plecaţi acasă!”, i-a transmis premierul reprezentantului ministerului, Rareş Trişcă, aflat la ședință în locul ministrului Florian Bodog. 

De Valentina Postelnicu,

Premierul a declarat că în ședința de Guvern va fi discutată înfiinţarea a două comitete interministeriale în domeniul sănătăţii, pentru spitalele regionale şi pentru Institutul Cantacuzino.

La ședință a participat secretarul de stat Rareş Trişcă, care a confirmat, dând din cap, afirmațiile premierului.

„Nu daţi din cap, domnule secretar de stat, atât de amplu, aşa, că nu sunt foarte de acord cu ce aţi scris acolo şi s-ar putea să plecaţi acasă înapoi. Mă bucur că aţi înţeles”, i-a spus premierul lui Trişcă, în faţa presei.

Citește și: EXCLUSIV/ Țigara, valută forte la închisoare. Pușcăriașii pot cumpăra cu tutun de la lenjerie intimă purtată, până la amor

Close
Închide
  Close