Mergi direct la conținut »
Preotul britanic homosexual căsătorit cu un român cu 50 de ani mai tânăr a dezvăluit care este elementul "esențial" din căsnicia lor
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Preotul britanic homosexual căsătorit cu un român cu 50 de ani mai tânăr a dezvăluit care este elementul "esențial" din căsnicia lor

Preotul britanic homosexual căsătorit cu un român cu 50 de ani mai tânăr a dezvăluit care este elementul „esențial” din căsnicia lor

Un preot pensionar care s-a căsătorit cu un român cu 55 de ani mai tânăr decât el, spune că este mai fericit decât oricând în relația cu soțul său, deși cei doi locuiesc la aproape 2500 de kilometri distanță.

Philip Clements, în vârstă de 80 de ani, s-a căsătorit cu Florin Marin, în vârstă de 25 de ani, în 2017, după ce s-au cunoscut online în 2015.

După o relație cu mai multe împăcări și despărțiri, cei doi spun că au găsit rețeta unei cpsnici perfecte, deși locuiesc la 2.400 de kilometri distanță unul de altul.

Florin Marin lucrează de anul trecut la aeroportul din Alicante în timp ce soțul său s-a mutat înapoi în Marea Britanie, în orașul din care este originar.

Românul merge în Regatul Unit odată la câteva luni, pentru a se reîntâlni cu soțul său, iar cei doi spun că sunt mai îndrăgostiți decât oricând.

„Florin este prima mea relație lungă și semnificativă de când m-am retras din biserică, sunt atât de îndrăgostit de el. El este cel mai amuzant om pe care l-am cunoscut. Mă face să râd până când mă doare burta. Râsul este un ingredient esențial în căsnicia noastră. Florin este cel mai uimitor om și este atât de frumos”.

„Urăsc când nu suntem împreună, dar l-am acceptat și suntem mai puternici ca și cuplu de când trăim separat”, a mai spus fostul preot.

Filmul descinderii polițiștilor în casa soției politicianului PNL asociat cu clanurile interlope. Adevăratele imagini
Recomandări

Filmul descinderii polițiștilor în casa soției politicianului PNL asociat cu clanurile interlope. Adevăratele imagini

 

Clements a spus că vorbește zilnic cu soțul său pe FaceTime. „Faptul că nu suntem unul lângă celălalt în fiecare zi ne face viața mai interesantă, dar eu număr la propriu zilele până când îl văd din nou”, a spus el.

Britanicul spune că speră să se mute la un moment dat în Alicante, dar înțelege că soțul său are nevoie și de libertate. „Fiind mult mai tânăr, vreau să-i dau șansa de a fi liber, să stea împreună cu prietenii și să se distreze. Florin îmi păstrează spiritul tânăr, chiar mi-a schimbat stilul de îmbrăcăminte, de exemplu acum pantaloni mai mulați”, a declarat Clements pentru Daily Mail.

Fostul preot a mai declarat că „Nu am mai rămas mult de trăit în această lume și mi-aș dori ca acest timp să-l petrec cu Florin”.


Citește și: CORESPONDENȚĂ „România din Antarctica”/ Aventurile bagajului rătăcit: „Parcă toate lucrau împotriva noastră”


 

Close
Închide
  Close