Mergi direct la conținut »
Președintele PMP, Eugen Tomac, s-a întâlnit cu Donald Trump în Florida: „O adevărată lecție de patriotism”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Președintele PMP, Eugen Tomac, s-a întâlnit cu Donald Trump în Florida: „O adevărată lecție de patriotism”

Președintele Partidul Mișcarea Populară (PMP), Eugen Tomac, spune că a participat la un eveniment organizat la reședința din Florida a președintelui Statelor Unite, Donald Trump. În acest sens, pentru a-și susține afirmația, a postat pe contul său de Facebook o fotografie alături de Trump și o scurtă filmare de la reședința acestuia. Șeful PMP a descris întâlnirea ca fiind „o adevărată lecție de patriotism”.

De Dragoș Tănase,

„Acasă la Președintele Trump. În această seară (vineri, 22 martie-n.r.) am fost invitat la reședința din Florida a Președintelui Statelor Unite, Donald Trump, la o cină festivă organizată de Partidul Republican cu prilejul  ‘Lincoln Day’. Am răspuns acestei invitații din partea partenerilor mei politici din Statele Unite, deoarece eu cred cu tărie în parteneriatul dintre statele noastre. Gazda noastră, familia Trump, a oferit tuturor celor prezenți o adevărată lecție de patriotism. A fost o seară în care am auzit multe lucruri frumoase despre America și despre cum se face politica activă în cea mai veche și consolidată democrație din lume”, a scris Eugen Tomac.

Liderul PMP a mai afirmat că întâlnirea cu președintele Donald Trump și soția sa, Melania Trump, a fost  „un moment unic” și chiar i-a adresat liderului de la Casa Albă invitația de a vizita țara noastră.

Acesta a mai spus că, în cadrul întâlnirii a discutat cu mulți politicieni si oficiali americani, cărora le-a vorbit despre România, Republica Moldova și despre viitorul Europei unite după modelul american.

„Eu cred că orice politician care își iubește țara face o politică înțeleaptă și fructifică orice oportunitate pentru a o ajuta în orice împrejurare. Iar noi avem pentru ce lupta: să refacem România puternică și mare din nou!”, a încheiat Eugean Tomac, mesajul său postat pe rețeaua de socializare.


Citește și… Eugen Tomac, despre Ordonanţa 114 privind taxa pe lăcomie: Cei care au elaborat-o trebuiau arestaţi, într-un stat în care se respectă regulile de piaţă

PMP a realizat o analiză a guvernării PSD. Tomac: „Poate constitui baza pentru o anchetă, privind subminarea economiei naţionale”

Semnături pentru eliminarea pensiilor speciale, obiectivul asumat de un partid de opoziție. Eugen Tomac: ”Pensiile speciale sunt un furt”


 

Close
Închide
  Close