De Andreea Radu,

Ducii de Sussex și-au luat copilul, miercuri, la întâlnirea cu arhiepiscopul Desmond Tutu și fiica lui, aceasta fiind prima apariție a lui Archie în turneul regal, potrivit Daily Mail.

Prinţul Harry şi Meghan Markle alături de fiul lor, Archie (EPA)

Pe toată durata vizitei, Archie a fost extrem de cuminte în brațele mamei lui. Prințul Harry a spus că fiul lui s-a obișnuit deja cu camerele de filmat, iar fiica arhiepiscopului a glumit spunând că Archie va fi un băiat înconjurat de fete.

Archie a fost relaxat pe parcursul vizitei efectuate de părinții lui (EPA)

Meghan Markle și Prințul Harry au marcat întâlnirea cu arhiepiscopul anglican emerit de Cape Town, care a fost distins în anul 1884 cu un Premiu Nobel pentru Pace, prin câteva imagini postare pe Instagram.

Arhiepiscopul Desmond Tutu îl sărută pe frunte pe bebelușul Archie (EPA)

În următoarele zile, Prințul Harry va călători în Malawi, Angola, și Botswana, în timp ce Meghan va rămâne alături de Archie în Africa de Sud.

Citeşte şi:

Un licăr de speranță într-un spital din Constanța măcinat de corupție, mizerie și infecții. O secție pentru nou-născuți a fost construită de la zero de două ONG-uri și mii de donatori

Le-au spus vecinilor că fata a plecat și, de fapt, o omorâseră. Cazuri de crime din România în care cadavrele victimelor au fost arse. Cum au fost dovediţi autorii şi ce pedepse au primit

Crima din Dâmbovița | Libertatea a vorbit cu o jurnalistă din Olanda care a mers pe urmele lui Johannes Visscher: ”Cunoscuţii îl considerau foarte inteligent. Vecinul lui îl descrie ca fiind prietenos”

Americanii au calculat care va fi prima zi în care nu vor mai exista decese cauzate de COVID-19
GSP.RO

Americanii au calculat care va fi prima zi în care nu vor mai exista decese cauzate de COVID-19

Horoscop 10 aprilie 2020. Berbecii pot tulbura atmosfera din familie
HOROSCOP

Horoscop 10 aprilie 2020. Berbecii pot tulbura atmosfera din familie