MENIU CAUTĂ
21 Iun. 2018 18:37 , de Sorina Ionaşc

Prima reacție din PSD, după condamnarea lui Dragnea. ”Sunt șocat, nu se aștepta nimeni”

Distribuie

Prima reacție din PSD, după condamnarea lui Dragnea. Secretarul general adjunct al partidului se declară ”absolut șocat” de sentința primită de Liviu Dragnea. Despre cum se va poziționa PSD și dacă Liviu Dragnea va fi susținut în continuare, Codrin Ștefănescu nu a știut să spună. 

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV/ Ce cred oamenii din Gratia despre trimiterea lui Dragnea în spatele gratiilor: 'Să facem miting ca să fie achitat!'/VIDEO

'Sunt șocat, absolut șocat. Nu se aștepta nimeni la o asemenea sentință, mai ales în acest dosar', a declarat secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, pentru Libertatea.

Întrebat ce va face PSD în aceste condiții, liderul social-democrat spune că 'nu are un răspund pregătit în aceste condiții'.

Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani și 6 luni pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul privind procesul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. A fost achitat pentru acuzația de fals intelectual. Decizia nu este definitivă. În aceste condiții, condamnarea cu suspendare din dosarul Referendumul se anulează, iar în cazul în care sentința din dosarul angajărilor fictive va fi definitive, Liviu Dragnea ar urma să execute pedepsele în închisoare.

Vi se pare corectă condamnarea lui Liviu Dragnea?
  1. Da, a primit pedeapsa potrivită (100%, 6 Voturi)
  2. Nu, merita o pedeapsă mai blândă (0%, 0 Voturi)
  3. Nu, merita să fie achitat (0%, 0 Voturi)
Loading ... Loading ...
Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Un avion de instrucție s-a prăbușit la Tuzla!
Comentarii