Mergi direct la conținut »
Politică Libertatea > Ştiri > Politică

VIDEO/Primele imagini de la cununia civilă. Lia Olguța Vasilescu, îmbrăcată în alb și vizibil emoționată!

Zi importantă pentru politicianul Lia Olguța Vasilescu! Ea s-a măritat azi, chiar în ziua de Dragobete, la Craiova, cu preşedintele Comisiei de control SRI, senatorul Claudiu Manda. Cei doi au ajuns cu 15 minute mai devreme față de ora stabilită la Starea Civilă.

De Anca Ochianu,

Olguța Vasilescu a declarat la ieșirea din Starea Civilă că își va păstra numele de familie: “Tatăl meu și-a dorit un băiat și cum asta nu s-a întâmplat, i-am promis că îmi voi păstra numele”.

Claudiu Manda a făcut și el câteva declarații, mulțumind celor care au fost prezenți la eveniment și oamenilor care le-au transmis felicitări.

Senatorul a afirmat că va face cununia tot duminică, dar într-un cadru mult mai restrâns. Nunta va fi la sfârșitul lunii martie.

 

Aceștia au fost așteptați de aproximativ 200 de craioveni, care au vrut neapărat să le ureze ”casă de piatră”

Locuitorii orașului și-au amintit cu nostalgie de perioada în care Olguța Vasilescu a fost primar și i-au lăudat realizările. De asemenea, au comentat că „doamna este foarte frumoasă, elegantă și puternică”.

Lia Olguța Vasilescu, cununie civilă, Claudiu Manta

Atât Olguța Vasilescu, cât și Claudiu Manda au venit la cununie însoțiți de copii lor din prima căsătorie. Fiecare dintre ei are câte un băiat. Cununia a fost oficiată de primarul Craiovei, Mihail Genoiu.

Deputatul PSD a avut nu unul, ci două buchete de flori: primul cu lalele galbene ”montate” în jurul liliacului și un al doilea, mai mic, din lalele albe.

Orfanii albi. O mamă a cerșit patru ani în Germania ca să-și facă o casă și să-și ia copiii de la centrul de plasament
Recomandări
Orfanii albi. O mamă a cerșit patru ani în Germania ca să-și facă o casă și să-și ia copiii de la centrul de plasament
 

Olguța Vasilescu a postat, duminică seara pe pagina sa de Facebook mai multe fotografii de la cununia religioasă alături de mesajul: „Cununia religioasă! Multumim tuturor celor care ne-au trimis astăzi mesaje și au fost alături de noi, dar și presei care a înțeles ca e un eveniment privat și a respectat acest lucru! De Dragobete, vă urăm tuturor să iubiți mult!”.

Filmulețul de la oficierea cununiei civile a fost imediat postat pe facebookul lui Claudiu Manda.

După cununia religioasă cei doi și invitații lro au mers la o petrecere privată, urmând ca nunta să aibă loc la sfârșitul lunii martie.

Cei doi urmează apoi să sărbătorească alături de familie și câțiva apropiați la localul Chicago Pub (fostul club Krypton Sky).

Clubul are capacitate de maximum 100 de locuri și nu dispune de bucătărie proprie, așa că proprietarul acestuia, Sebastian Prioteasa, fiul șefului Consiliului Județean Dolj, va apela la bucătarii restaurantului pe care îl deține în Craiova.

Prețurile la Krypton Sky Club nu sar peste medie. Astfel, un suc costă în jur de 6 lei, un cocktail, 15 lei, iar paharul de vin, minimum 12 lei, în funcție de soi și de producător.


Strănepoata celui mai bogat român din toate timpurile a avut o copilărie chinuitoare. Descendenta lui Grigore Cantacuzino, Irina Bossy-Ghica, se luptă acum să salveze moștenirea istorică


RECOMANDĂRI
Anamaria Prodan a sunat la GSP, după articolul despre încălcarea regulamentului: „Hello! Ai scris că am făcut numai dezastre pe unde am trecut!”
GSP.RO
Anamaria Prodan a sunat la GSP, după articolul despre încălcarea regulamentului: „Hello! Ai scris că am făcut numai dezastre pe unde am trecut!”
Horoscop 5 iunie 2020. Berbecii pot avea o zi explozivă, Vărsătorii se eliberează de prejudecăți
HOROSCOP
Horoscop 5 iunie 2020. Berbecii pot avea o zi explozivă, Vărsătorii se eliberează de prejudecăți
Close
Închide
  Close