Mergi direct la conținut »
Prognoza meteo pentru 4 septembrie. Vremea se răcește. Zonele în care sunt așteptate ploi abundente
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Prognoza meteo pentru 4 septembrie. Vremea se răcește. Zonele în care sunt așteptate ploi abundente

Prognoza meteo pentru 4 septembrie. Vremea se răcește. Zonele în care sunt așteptate ploi abundente

Vremea pe 4 septembrie va aduce scăderi de temperatură și va fi instabilă. Răcirea accentuată se va simți mai ales în sudul, estul şi centrul ţării, unde va ploua în averse însoţite de descărcări electrice şi grindină iar cantităţile de apă vor fi însemnate, de peste 20 l/mp.

Vântul va sufla cu intensificări în sud, în Transilvania, Moldova, Oltenia şi Muntenia, unde la rafală poate atinge 45 de km/h, a notat mediafax.

Maximele termice vor fi cuprinse între 18 în Transilvania şi 30 de grade Celsius în Oltenia.

La noapte, cerul va fi variabil şi sunt condiţii de ploi izolate în zonele montane. Vântul va sufla cu intensificări locale iar minimele vor fi cuprinse între 8 şi 18 grade Celsius.B

Vremea în București pe 4 septembrie

În Capitală vremea se răceşte accentuat de azi, astfel încât maxima zilei va fi de 25 de grade Celsius. În a doua parte a zilei sunt prognozate averse şi descărcări electrice iar vântul va sufla cu intensificări cu viteze de 45 km/h.  Vremea se păstrează la fel şi mâine, iar vineri temperatura aerului va creşte până la 29 de grade iar şansele de precipitaţii vor fi reduse.

Vremea pe litoral

Vremea se răcoreşte şi la malul mării, unde maxima nu mai trece de 27 de grade Celsius iar vântul va sufla cu intensificări.

În a doua parte a zilei sunt prognozate şi ploi în averse şi descărcări electrice. La noapte cerul redevine senin iar minima va fi în jur de 18 grade Celsius.

Prognoza pe următoarele trei zile

În următoarele două zile, temperaturile se vor păstra la valorile normale pentru începutul lunii septembrie, între 21 şi 30 de grade Celsius. Mâine sunt prognozate ploi în Carpaţii Meridionali, Munţii Banatului, Oltenia şi Muntenia.

Vineri, va ploua în averse la deal şi la munte dar şi în vestul ţării. Minimele termice vor fi cuprinse între 5 şi 20 de grade iar în Transilvania sunt şi condiţii de ceaţă.


Close
Închide
  Close