MENIU CAUTĂ
, de Cristiana Trifu

Proiect privind DESFIINŢAREA SĂLII PALATULUI. Guvernul vrea să închidă „găurile negre”

Distribuie

Pe ordinea de zi a şedinţei de miercuri a Guvernului a fost introdus un proiect de hotărâre privind „desfiinţarea Centrului pentru Artele Spectacolului Sala Palatului şi pentru modificarea unor acte normative”, dar actul normativ a fost amânat, informează Mediafax.
„Se intenţionează eficientizarea activităţii şi, practic, închiderea sau stoparea găurilor negre care au fost pe lângă această instituţie de-a lungul anilor. Secretariatul General al Guvernului va identifica soluţii pentru ca acest edificiu să poată fi adus la o stare mai bună”, a afirmat Dragnea.În toamna anului trecut, Centrul pentru Artele Spectacolului „Sala Palatului” a fost trecut de Executiv din subordinea Ministerului Culturii în cea a Secretariatului General al Guvernului, pentru promovarea imaginii României şi a „strategiilor guvernamentale” în diverse domenii.
Sala Palatului a fost inaugurată în anul 1960 şi este în prezent unul din principalele locuri din Bucureşti de desfăşurare a unor manifestări artistice de amploare, printre care se numără Festivalul „George Enescu”.
 
 
 
 
 
 
 

Comentarii