Mergi direct la conținut »
AUDIO | Coșmarul trăit de o femeie din Filiași după ce a urcat într-o mașină la ocazie. "Nu sunt Dincă. Doar te pup"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > AUDIO | Coșmarul trăit de o femeie din Filiași după ce a urcat într-o mașină la ocazie. "Nu sunt Dincă. Doar te pup"

AUDIO | Coșmarul trăit de o femeie din Filiași după ce a urcat într-o mașină la ocazie. „Nu sunt Dincă. Doar te pup”

O femeie care a luat o maşină la ocazie în orașul Filiaşi, judeţul Dolj, a primit propuneri indecente din partea șoferului, scrie Mediafax.

De Dragoș Tănase,

Aceasta susţine că, în urmă cu o lună, când a urcat în maşina respectivă, șoferul i-ar fi cerut să-l lase să „o pupe jos de două ori”.

Femeia a înregistrat conversaţia şi a difuzat-o pe pagina de Facebook „Avizier Filiași”

„Momentan nu putem divulga identitatea persoanelor aflate în maşină, până nu vom primi acordul celei pe care o considerăm victimă. Al doilea Dincă?”, se arată în postare.

„Totuşi, ai putea să mă laşi! Că nu-ţi fac altceva…Doar te pup, jos, de două ori şi revenim. (…) Toate rămâneau între noi. Deci, nu se auzea absolut nimic. Un lucru mascat e mascat!“, spune bărbatul în înregistrarea audio.

Acesta continuă să o convingă pe femeie să-i accepte propunerea şi o asigură că nu e Dincă: „Nu se întâmplă nimic! Nu-ţi fie frică, nu-ţi fie teamă că nu sunt din ăla… Nu sunt Dincă! Ai văzut la televizor?“, se mai aude pe înregistrare.

Femeia nu a depus nicio plângere către autorități, deși cei care comentează postarea de pe rețeaua de socializare spun că aceasta ar fi trebuit să meargă urgent la Poliţie: „Aşa ceva este inadmisibil, tolerăm toţi nenorociţii, sunt copile care merg la ocazie”.

Alţii scriu că identitatea bărbatului trebuia dată publicităţii, pentru că foarte multe eleve merg la şcoală la Craiova cu maşini de ocazie şi trebuie să ştie de cine să se ferească.

Ulterior, Poliţia Dolj s-au autosesizat şi a început o anchetă, a declarat pentru Mediafax purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Dolj, Cosmin Grădinaru.

Close
Închide
  Close