Mergi direct la conținut »
Rapperul Nipsey Hussle a fost împușcat mortal în Los Angeles. Artistul de 33 de ani fusese nominalizat la Grammy / FOTO&VIDEO Galerie foto
3imagini
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Rapperul Nipsey Hussle a fost împușcat mortal în Los Angeles. Artistul de 33 de ani fusese nominalizat la Grammy / FOTO&VIDEO

Rapperul Nipsey Hussle a fost împușcat mortal în Los Angeles. Artistul de 33 de ani fusese nominalizat la Grammy / FOTO&VIDEO

Rapperul Nipsey Hussle a fost ucis duminică, după ce a fost împușcat în fața magazinului său de îmbrăcăminte din sudul orașului american Los Angeles. Artistul de 33 de ani urma ca astăzi să se întâlnească cu polițiștii pentru a discuta despre cum pot fi aplanate violențele dintre bande.

De Răzvan Mihalașcu,

Incidentul șocant a avut loc în apropierea Marathon Clothing, unde alte două persoane au fost rănite, relateză Los Angeles Times, care citează surse din Poliție.

Rapperul Nipsey Hussle a fost împușcat de mai multe ori și transportat de urgență la spital, unde a fost declarat mort.

Potrivit Reuters, Departamentul de Poliție din Los Angeles a anunțat că au fost anunțate împușcături la ora 3:20 (ora locală) în zona Slauson Avenue și pe bulevardul Crenshaw.

Trei victime au fost transportate la spital, iar una dintre acestea a fost declarată decedată.

„În prezent nu avem informații despre suspecți și vom oferi mai multe detalii pe măsură ce acestea vor deveni disponibile”, au scris reprezentanții Departamentului de Poliție din Los Angeles pe Twitter.

Rapperul urma să se întâlnească luni cu șefii Poliției din Los Angeles pentru a discuta despre modul în care pot fi ajutați adolescenții vulnerabili să nu comită infracțiuni pentru bande.

Potrivit Mirror, Steve Soboroff, un comisar din cadrul Poliție din Los Angeles, a scris, duminică seara, un mesaj pe Twitter, după ce a aflat despre moartea violentă a lui Nipsey Hussle.

„Eu și șeful Poliției urma să ne întâlnim mâine, la 4, la solicitarea lui Nipsey Hussle și a companiei Rocnation pentru a discuta despre modul prin care el ar fi putut opri violențele dintre bande și să ajute copiii. Sunt foarte trist”, a scris Steve Soboroff, pe Twitter.

Nipsey Hussle, pe numele său real Ermias Asghedom, a crescut în sudul orașului Los Angeles. De multe ori, rapperul a vorbit că a făcut parte dintr-o bandă, pe când era adolescent.

Săptămâna în imagini | ”Zilele furiei” în Liban, protestele care au zguduit regimul iranian și viața după erupția vulcanului filipinez Taal
Recomandări

Săptămâna în imagini | ”Zilele furiei” în Liban, protestele care au zguduit regimul iranian și viața după erupția vulcanului filipinez Taal

„Am crescut într-un mediu al găștilor”, a precizat rapperul într-un interviu acordat în 2018 publicației Los Angeles Times.

„Am avut de-a face cu moartea, cu crime. Era ca și cum aș fi trăit într-o zonă de război, unde oamenii mor și toată lumea devine puțin imună la acest lucru”, a spus el.

Nipsey Hussle, ultimul mesaj înainte de a fi ucis

Duminică, Nipsey Hussle a scris un mesaj pe rețeaua de socializarea Twitter: „Este o binecuvântare să am dușmani puternici”.

Albumul său de studio de debut „Victory Lap” a fost nominalizat la Best Rap Album la Premiile Grammy din 2019.

Rihanna, mesaj sfâșietor după moartea lui Nipsey Hussle

Artista Rihanna a spus că este șocată după ce a aflat că rapperul Nipsey Hussle a fost împușcat mortal.

„Nu are niciun sens! Sufletul meu este profund afectat de această veste! Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace și să aline suferința celor dragi. Îmi pare foarte rău pentru ceea ce ți s-a întâmplat”, a scris Rihanna, pe Twitter.

sursă foto: North Photo


Citește și:

CORESPONDENȚĂ DIN CERNĂUȚI | Ziua papirusului. Imaginile weekendului au venit din Ucraina, unde localnicii au avut de ales președintele din 39 de candidați enumerați pe un buletin de vot lung de-un metru

Dincolo de lumea care nu se vede: naționala nevăzătorilor a obținut sâmbătă calificarea la Euro 2019. A terminat neînvinsă campania pentru turneul final

VIDEO/ Cătălin Măruță, la căminul de nefamiliști! „Voiam foarte tare să fiu în București”. Dormea pe o canapea metalică

Close
Închide
  Close