MENIU CAUTĂ
08 Dec. 2018 21:16

VIDEO | Reacția unor oameni care au văzut pentru prima dată filmul „Singur Acasă”

Distribuie

Chiar dacă e greu de crezut, sunt unii oameni care încă nu au văzut seria de filme "Singur Acasă". Ei au urmărit pentru prima dată în viața lor secvențe din cunoscuta peliculă americană și au comentat scenele tensionate și amuzante.

„Filmul acesta este despre un copil-geniu, care ar trebui să meargă la Facultatea de Inginerie”, a spus o femeie în clipul video postat de pagina de Facebook Now This.

„Kevin (personajul principal – n. red.) este un monstru”, a spus și un bărbat care nu a mai văzut cunoscutul film.

Filmul „Singur Acasă” a devenit, într-un fel sau altul, asociat cu sărbătoarea Crăciunului. Filmul prezintă numeroasa familie McCallister a micuțului Kevin, formată din părinți, unchi, frați, surori și veri, care pleacă să-și petreacă Crăciunul în străinătate, la Paris, uitându-l pe Kevin acasă, în SUA.

Cu toate acestea, micuțul nu se plictisește, mai ales că doi hoți plănuiesc să-i spargă casa, având impresia că este nelocuită. Curajosul Kevin recurge la tot felul de capcane pentru a-și apăra locuința.

„Singur Acasă” este una dintre cele mai de succes comedii la nivel mondial. Lansat în 1992, încasările filmului au depășit, până acum, 500 de milioane de dolari.

În România, filmul a fost difuzat pentru prima dată, la Pro TV, pe 24 decembrie 1995. Filmul a devenit o tradiție de sărbători fiind transmis doar de televiziunea din Bulevardul Pache Protopopescu în fiecare an.


CITEȘTE ȘI: „Tatăl” adoptiv al Iuliei Dumanska acuză Federația Română de Handbal. Ioan Marta: ”Nu mă ajută deloc”


FOTO: CAPTURĂ VIDEO

Citește mai multe despre singuri acasa pe Libertatea.

Comentarii