MENIU CAUTĂ

(P) Regula de aur pentru o logodnă memorabilă – inelul ales dintre cele mai prețioase

Distribuie

Nu există un moment potrivit pentru logodnă. Însă când ai inelul potrivit, totul este în măsură să flateze la maximum. Nu degeaba există o presiune legată de tipul de inel ales, elementul central al momentului de propunere. Preferințele pot fi atât de diverse, greu de intuit și cu atât mai multă confuzie intervine în tot acest demers.

Un punct de plecare sunt colecțiile de inele de logodna, cele care impresionează cu fiecare model în parte. Pentru că vor ține pasul și cu trendurile, cu atât mai bine, deși cu cele clasice este ca și garantat efectul de a cuceri.

Ce își doresc femeile în materie de inele de logodnă

Pare greu de crezut că dorințele lor sunt ușor de definit. Însă de încercat, cu siguranță. O parte dintre acestea își imaginează acel moment și acel inel cu accent pe stilul romantic. Așadar inelele de logodnă clasice sunt recomandate. Aici se încadrează cele din aur galben, cu piatră centrală.

O altă categorie este a celor care au o preferință pentru modern și neconvențional. Pentru că își doresc să iasă în evidență prin altceva, pentru că își doresc un stil aparte, au mai mare magnet la inele din aur colorat și nu clasic galben; poate fi vorba de cele din aur roz sau alb. Piatra centrală nu este de neglijat, însă într-o varietate de forme și modele acestea trebuie să fie și ele pe pagina modernismului.

Povestea diamantelor

Un aspect de neomis este fix piatra ce va trona pe inel. Aceasta reprezintă supremul, denotă cât este de prețios un inel, la propriu, și deci devine ceea ce atrage după sine numeroase pretenții. Clasa premium, luxuriantă și de preferat pentru un inel de logodnă desăvârșit este cea a inelelor cu diamant.

Dacă în trecut numai clasa celor cu un anume statut financiar își permitea să achiziționeze metale prețioase și pietre pe măsură, numite nestemate cu un motiv bine întemeiat, acum lucrurile sunt ușor diferite. În timp, oamenii au înțeles că merită, că astfel de pietre sunt o investiție în tot ce este mai scump, mai prețios în plan sentimental.

Totodată, se marchează unicitatea acestui eveniment, deci de înțeles că se va dori a se ține cont de o clasă superioară de inele, de tot ce este mai prețios. Până la urmă, acestea sunt cadoul fără egal și în plan simbolistic reprezintă un legământ serios, o promisiune a vieții. Ce altceva s-ar putea corela cu această poveste dacă nu diamantele?

Opțiuni și recomandări de inele de logodnă în trend în 2018

Eleganţa nu se pierde niciodată, nu se demodează niciodată. O expresie a acesteia se poate realiza prin inelele regăsite la https://www.diamag.ro/. De la diverse tăieturi și forme ale pietrei și până la modelele tot mai interesante de inele, stilul personalizat este cireașa de pe tort aici.

Concret, orice femeie este specială și unică în felul ei, deci merită pe deplin șansa de a purta un inel pe măsură, unic. Din gama tipologiilor se poate alege rând pe rând fiecare detaliu. În cele din urmă gravura este inclusă, redimensionarea, precum și ambalarea și transportul. Cu certificare la pachet, dovadă de necontestat, oficială, a veridicității diamantului, practic diamag.ro se preocupă de toți pașii în alegerea și definirea inelului cu pricina.

Inelul ales după caracteristici vizuale

Desigur că inelul în sine este atrăgător, însă i se potrivește? În complexitatea sa, acesta are nevoie de o corelație cu purtătoarea. Astfel, un inel din aur galben se potrivește mai bine celor cu ton al pielii mai închis, cel roz cu persoane cu ton mai deschis. De asemenea, forma și mărimea inelului precum și forma diamantului reprezintă maniera în care se pot pune mai mult sau mai puțin în evidență mâinile celei care va purta cu mândrie bijuteria în cauză.

Specialiștii recomandă un inel mai lat și cu piatră de asemenea, pentru degete late. În cazul celor cu degete scurte se recomandă acele pietre ce creează efectul de alungire, respectiv o tăietură de tip ovală, marquise sau formă de lacrimă. În cazul celor care au articulații mai proeminente, se recomandă piatră mai mică, însă cu puternic accent pe formă, fie vorba de oval, pătrat sau dreptunghi.

Cu o atentă selecție a fiecărui detaliu parte din ce înseamnă inelul de logodnă, garanția succesului o reprezintă și modul în care este oferit.

Comentarii