5 minute .Filtru de aer. Dacă filtrul e colmatat, motorul nu va primi aer suficient, iar performanţele vor fi diminuate. Se recomandă înlocuirea la 15.000 km. Sfatul nostru: când schimbi filtrul, curăţă cu o cârpă umedă şi carcasa acestuia.
5 minute. Verificarea anvelopelor. Adâncimea profilului o poţi verifica folosind o monedă de 50 de bani. Anul emiterii monedei este marcat până la exact 5 mm distanţă de margine. Sfatul nostru: schimbă anvelopele când adâncimea profilului este mai mică de 3 mm.
30 min. Filtru de polen. Filtrul de polen este foarte util pentru că împiedică praful şi gunoaiele din aer să intre în instalaţia de ventilaţie/aer condiţionat. Filtrul trebuie schimbat la circa 15.000 km sau când se abureşte parbrizul pe timp de ploaie. Acesta este un indiciu că filtrul este colmatat.
10 min. Întreţinerea bateriei. Probleme cu bateria? Dacă nu ai baterie fără întreţinere, verifică nivelul electrolitului. Acesta trebuie să depăşească nivelul plăcilor cu cel puţin un centimetru. Dacă e cazul, completează cu apă distilată, folosind o pâlnie.
30 min. Schimb de ulei. Foloseşte numai uleiul recomandat de producător. Dacă faci schimbul de ulei în faţa blocului, utilizează un vas colector adecvat. Unge garnitura filtrului cu ulei şi foloseşte întotdeauna o garnitură nouă pentru buşonul băii de ulei. Sfatul nostru: toarnă uleiul rămas într-un recipient din plastic şi păstrează-l pentru completare.
30 min. Lichid de răcire. La schimbarea lichidului de răcire, toarnă soluţia de antigel direct în radiator. Dacă doar completezi nivelul, poţi turna în vasul de expansiune. Important: respectă întotdeauna cu atenţie instrucţiunile producătorului.

Ilie Dumitrescu a avut o aventura cu o femeie maritata. A spus cine este: "Omul m-a sunat și mi-a spus: «Am o familie și te rog să încetezi»"
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a avut o aventura cu o femeie maritata. A spus cine este: "Omul m-a sunat și mi-a spus: «Am o familie și te rog să încetezi»"

Horoscop 20 ianuarie 2020. Racii trebuie să își schimbe prioritățile
HOROSCOP

Horoscop 20 ianuarie 2020. Racii trebuie să își schimbe prioritățile