MENIU CAUTĂ
11 Iun. 2012 12:48 , de Simona Josan

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2012 | Biroul Electoral Județean Gorj, în grevă! Află motivul!

Distribuie

Operațiunea de numărare a voturilor, ,  a fost întreruptă la Biroul Electoral Judeţean Gorj, angajații reclamând faptul că nu şi-au primit banii de la Consiliul Judeţean, potrivit postului România TV. Din cauza acestui protest, rezultatele alegerilor din 2012 din această zonă riscă să sosească mai târziu, procesul de numărare urmând a fi reluat imediat ce situația va fi remediată.
Până la începerea acțiunii de protest, oamenii de la BEJ Gorj număraseră deja aproximativ jumătate din voturile exprimate duminică. Acestora li se promiseseră plata încă de vineri, însă apoi li s-a spus că își vor primii remunerațiile luni. Cum nici astăzi angajații nu au vpzut nici un ban, au intrat în grevă.
Potrivit preşedintelui BEJ Gorj, Mihai Pistol, problemele s-au născut din cauză că oamenii nu au comunicat numere de cont în care ar trebui să li se furnizeze banii pentru zilele de muncă şi că plata prin casierie ar fi o operaţiune foarte dificilă. El a mai spus la România TV că va încerca să-i convingă pe oameni să reia activitatea, cu toate că oamenii sunt supăraţi şi obosiţi, după mai bine de 30 de ore de muncă.
Citește și:
USL câştigă tot în Bucureşti, mai puţin sectorul lui Onţanu
REZULTATE ALEGERI LOCALE 2012 | SIBIU: Klaus Iohannis a câştigat cel de-al patrulea mandat de primar
 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Antonella sau drumul de la un corp de băiat la o femeie liberă
Comentarii