MENIU CAUTĂ
29 Ian. 2014 14:02

Robert Negoiţă, primarul 3 în 1. Vezi cum a deszăpezit cu lopata, cu turbofreza şi cu utilajele! | FOTO

Distribuie

Frigul nu l-a deranjat pe primarul Robert Negoiţă, astfel că edilul, deşi îmbrăcat în pantalon la dungă, la cravată şi palton, nu s-a sfiit să pună mâna pe lopată şi să dea zăpada de pe trotuare. „Daţi-mi o lopată să curăţ mai repede trotuarul ăsta”, striga primarul către angajaţii ADP. După ce a dat la lopată, edilul a testat şi turbofreza, cea care aruncă mari cantităţi de zăpadă de pe trotuare. „În zonele unde nu putem acţiona cu utilajele mari, apelăm la aceste turbofreze”, a declarat edilul sectorului 3. Şi după ce câteva minute de dat cu turbofreza, primarul s-a urcat într-un jeep care face deszăpezirea pe străduţele înguste şi a pornit pe câteva artere mai mici din zona şoselei Mihai Bravu.
„Suntem pregătiţi să intervenim. Încă de la ultima ninsoare am intrat pe toate bulevardele și pe străzile laterale. Vom lucra non-stop, cu toate utilajele din dotare, pentru a asigura un trafic decent. Îi rog pe șoferi, în măsura în care pot, să nu mai parcheze neregulamentar pe străzile laterale pentru a permite utilajelor să intervină. În ultimele zile am încărcat zăpadă din locurile unde am avut acces și vom face acest lucru și în continuare. Ne preocupă acum să luăm zăpada, să facem loc pentru ninsoarea care va veni. Vom folosi pentru depozitare spaţiile verzi din sector, pentru a nu pierde timp să o ducem în afara oraşului. Acum voi sta personal pe teren şi voi verifica modul în care se efectuează deszăpezirea”, a declarat primarul Sectorului 3, Robert Sorin Negoiţă.
În Sectorul 3, reprezentanţii Poliţiei Locale Sector 3 preiau apelurile de urgenţă la tel. 021.9543 şi intervin în urma solicitărilor.
 

Comentarii