Mergi direct la conținut »
Românca Andreea Sasu, pe covorul roşu de la Cannes, alături de „cel mai sexy deţinut”
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Românca Andreea Sasu, pe covorul roşu de la Cannes, alături de „cel mai sexy deţinut”

Românca Andreea Sasu, pe covorul roşu de la Cannes, alături de „cel mai sexy deţinut”

Cel mai sexy deţinut din lume, așa cum a fost numit Jeremy Meeks, a apărut alături de o româncă pe covorul roşu de la Cannes, acolo unde a început cel mai important festival cinematografic de pe planetă. Jeremy Meeks şi modelul Andreea Sasu au atras privirile tuturor.

Fosta logodnică a designerului vestimentar Phillip Plein l-a însoţit pe deţinutul devernit model doar pentru a promova împreună, pe covorul roşu, un brand de haine.

Înainte de sosirea pe covorul roşu, cei doi au luat prânzul împreună. În luna februarie, ei au defilat la un show de modă pentru acelaşi brand. Apariţia lor la Cannes a fost cu atât mai surprinzătoare, cu cât zvonurile despre despărţirea lui Meeks de milionara Chloe Green s-au înmulţit, potrivit Observator.tv.

Cea de-a 72-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes, a fost deschisă oficial cu proiecția lungmetrajului cu zombi „The Dead Don’t Die”, de Jim Jarmusch. Actori precum Bill Murray, Chloé Sévigny, Adam Driver, Tilda Swinton şi Selena Gomez au fost prezenţi pe covorul roşu la proiecţia filmului care a deschis festivalul de pe Croazetă.


Citește și

Casele de pariuri surprind: poți să-ți dublezi miza dacă social-democrații iau locul 1 la alegerile europarlamentare! Ce partid e favorit

Close
Închide
  Close