MENIU CAUTĂ

Roxana Ciuhulescu şi-a luat permisul pentru toate categoriile: poate conduce autobuze şi camioane cu remorca de 18 m lungime

Distribuie

Roxana Ciuhulescu, prezentatoarea Pro Motor, este de săptămâna aceasta oficial şofer profesionist. Vedeta Pro Tv a făcut şcoala de soferi de autobuz şi camion cu remorcă, iar săptămâna aceasta a luat examenul în urma căruia a devenit posesoarea permisului profesionist de conducere pentru toate categoriile de autovehicule.

De acum, Roxana va putea stăpâni pe drumurile din România pe lângă motociclete, maşini mici, dubiţe, autobuze şi camioane, şi ansambluri cu remorca lungă de 18 m. „Am o mare satisfacţie, mi-am împlinit un vis încă de acum 2 ani. N-a fost uşor, dar am reuşit. După ce am luat şi ultimul examen, D-ul, nu îmi mai încăpeam în piele de fericire”, povesteşte curajoasă vedeta care are amintiri foarte plăcute din perioada în care a învăţat să ţină în frâu maşinile uriaşe.

Dacă la orele de camion cu remorcă era mai dificil, când era la volanul autobuzului, Roxana avea senzaţia că pleacă în excursie. ”Colegii de clasă” au răsfăţat-o şi au protejat-o pe vedeta Pro Tv, fiind singura fată din grupa de 15 învăţăcei: ”M-am simţit bine alături de colegii mei încă de la început şi a fost o adevărată plăcere să conduc. Am avut cei mai buni instructori şi le mulţumesc pentru tot ce m-au învăţat. Abia aşteptam să vină sâmbăta să merg la şcoala de şoferi şi sunt sigură că toate acestea îmi vor lipsi”.

Pe cât era de familiarizată cu examenele de şcoală de şoferi, Roxana a avut mari emoţii atât la proba teoretică, cât şi la cea practică, mai ales că statutul ei de prezentator al celei mai urmărite emisiuni auto din România de 10 ani nu prea lasă loc de greşeli: ”Simţeam că nu trebuie să fac nicio greşeală, chiar dacă sunt femeie şi poate dacă nu aş fi fost cunoscută, aş fi fost privită cu indulgenţă. M-am concentrat, am ”tremurat” în sinea mea şi iată că am luat examenele cu brio”, povesteşte Roxana.

0-327720-roxana_ciuhulescu_2.jpgPrezentatoarea Pro Motor abia aşteaptă să testeze pentru telespectatorii emisiunii diverse camioane pe drumurile publice. Chiar dacă prietenii ei glumesc cu ea propunându-i să deschidă o linie de transport în comun Bucureşti-Paralia Katerini, Roxana chiar are gânduri serioase după ce şi-a luat permisul pentru toate categoriile: ”Visez să merg la o competiţie de camioane, să mă antrenez o vreme bună, iar apoi să iau startul într-o cursă celebră de camioane”, visează vedeta.

Deşi nu înţelege utilitatea permisului nou dobândit, Mihai Ivănescu, soţul Roxanei, este mândru de toate realizările ei şi o încurajează întotdeauna. Mai mult decât atât, pentru că ştie că soţia sa îşi doreşte de multă vreme să ajungă la Opera din Viena, Mihai are de gând să-şi premieze soţia pentru „coroniţa” auto şi să îi pregătească o excursie în locul mult dorit.

Cu un palmares în care se numără permisul auto pentru toate categoriile de autovehicule, trei licenţe de scafandru, două de pilot şi copilot de raliu, nenumărate diplome la diverse sporturi practicate, Roxana Ciuhulescu nu se opreşte aici: ”Vreau să iau brevetul pentru condus ambarcaţiuni cu velă, aşa că în martie mă voi înscrie la primul curs”, declară neobosita Roxana, care uimeşte pe toată lumea din jur cu ambiţiile ei.

Comentarii