Mergi direct la conținut »
#salvatipipera | Videoclipul “Bogați fără noblețe”
Ştiri Libertatea > Ştiri > #salvatipipera | Videoclipul “Bogați fără noblețe”

#salvatipipera | Videoclipul “Bogați fără noblețe”

#salvatipipera. Campania cotidianului Libertatea de conștientizare a problemelor pe care le are cartierul de afaceri Pipera Sud are la bază un videoclip argument, realizat de o echipă de profesioniști. Filmările la videoclipul campaniei #salvațipipera au durat cinci zile, iar editarea și postproducția acestuia aproape două săptămâni. Operatorii trustului Ringier România, George Capoianu, Bogdan Sorocan, Cosmin Nistor și Robert Hanciarec, au surprins prin obiectivele aparatelor lor esența problemelor din Pipera. Au fost parte din mulțime și din trafic și au analizat detaliile care ne scapă atunci când suntem grăbiți. Materialele brute rezultate au intrat ulterior pe mâna profesioniştilor din grupul de montaj: Cristian Mitran și Ionuț Ștefan. Și de aici încolo, experiența și-a spus din nou cuvântul. Produsul final nu înseamnă decât muncă de echipă.

Mesajul videoclipului este semnat de AdLitteram, unul dintre cei mai vechi artiști hip-hop din România.


Campania #salvatipipera este o inițiativă a cotidianului Libertatea, susținută de Trustul de Presă Ringier România.

Trimite-ne imagini și videoclipuri la numărul de WhatsApp +40 0729.729.000 sau scrie-ne despre cum crezi tu că ar trebui salvată Pipera la adresa de e-mail [email protected]

Urmărește grupul de Facebook #salvatipipera și povestește-ne cum îți este afectată viața de zi cu zi din cauza nepăsării autorităților.

Implică-te! Semnează petiția #salvatipipera.

Close
Închide
  Close