MENIU CAUTĂ

Samsung Smart TV 2018 – experimentează viaţa cu adevărat conectată cu aplicaţia Samsung SmartThings

Distribuie

Samsung, liderul în vânzările mondiale de televizoare de 12 ani consecutiv (conform IHS Markit) a lansat de curând gama de televizoare 2018 cu noi funcţionalităţi avansate incluse în sistemul de operare Tizen

Ecosistemul dispozitivelor inteligente creşte în fiecare an şi televizoarele nu fac o excepţie, funcţiile incluse în modelele de ultimă generaţie rivalizează chiar şi cu telefoanele inteligente. Sunt disponibile aplicaţii educaţionale, pentru gaming, music streaming şi bineînţeles toate aplicaţiile importante pentru streaming video pentru a nu pierde un episod din serialul preferat.

Gama de televizoare Samsung 2018 aduce modificări subtile, dar pline de substanţă, pentru interfaţa Tizen. Interfaţa este destinată să reducă timpul de căutare al utilizatorilor şi uşurează accesul la conţinutul preferat.  Pictogramele plasate pe banda dinamică de la baza ecranului aduc în prim plan cele mai accesate aplicaţii şi conţinut tranformând căutarea într-o joacă. Sunt disponibile suficiente opţiuni de personalizare şi sistemul răspunde promt la comenzi, fără întârzieri sau lag.

Toate aplicaţiile de care ai nevoie sunt disponibile pentru a viziona conţinutul tău video, pentru a asculta muzica preferată sau chiar pentru a muta distracţia pe ecran mare prin aplicaţia SteamLink. Jocurile disponibile pe platforma Steam pot fi acum cu uşurinţă jucate pe un ecran mare fără cabluri între PC şi televizor şi fără un dispozitiv adiţional Steam Link. Mută experienţa de gaming de la birou pe canapea şi de pe monitor pe un ecran mare.

O altă noutate adusă de gama 2018 este aplicaţia SmartThings ce permite să te conectezi cu o gamă largă de dispozitive şi electrocasnice inteligente, de la telefonul mobil la frigider pentru experienţa completă a vieţii conectate. Televizorul tău se transformă într-un panou de comandă şi afişează notificări pentru a nu pierde nimic din lucrurile importante şi fără să pierzi serialul favorit. Nu trebuie să verifici dacă maşina de spălat a terminat ciclul de spălare, notificarea va fi afişată pe televizor, alături de notificările pentru fotografiile noi sincronizate cu albumul familiei sau un reminder pentru un eveniment important din calendar. Prin intermediul aplicaţiei SmartThings conţinutul este distribuit cu uşurinţă prin Samsung Cloud oriunde pe dispozitivele Samsung.

https://www.youtube.com/watch?v=JX3mVYX-RRg

Televizorul îţi oferă acum controlul complet dintr-un singur loc transformându-se într-un panou central IoT pentru dispozitivele inteligente pe care le ai acasă. În meniul SmartThings poţi să monitorizezi tot ce se întâmplă în casă, poţi să controlezi luminile sau să vizionezi camera video de securitate. Pentru funcţionalităţi extinse este disponibilă aplicaţia SmartThings pe telefonul mobil pentru a controla şi monitoriza televizorul tău Samsung şi dispozitivele conectate. În viața de zi cu zi, totul devine mai simplu.

 

 

Comentarii