MENIU CAUTĂ
, de Valentina Postelnicu

Scandal în şedinţa PSD. Stănescu cere amânarea alegerii preşedintelui în Congres. Bădălău îl acuză pe Negoiţă că a „vândut” alegerile în sectorul 3 (surse)

Distribuie

Social-democraţii au început certurile, în şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD. În spatele uşilor închise, Paul Stănescu a cerut amânarea alegerii preşedintelui partidului, la Congresul din 29 iunie, în timp ce Niculae Bădălău l-a acuzat pe Robert Negoiţă că a vândut alegerile în sectorul 3, la europarlamentare.

Premierul Viorica Dăncilă le-a cerut colegilor să se liniştească, pentru a se replia, în vederea alegerilor prezidenţiale din toamnă.

Cu toate acestea, aripa Stănescu-Firea-Ciolacu vrea ca la Congresul din 29 iunie să nu se aleagă preşedintele partidului.

Niculae Bădălău l-a acuzat pe Robert Negoiță că ”a vândut alegerile în sectorul 3. 

Paul Stănescu, care deja s-a poziţionat împotriva Vioricăi Dăncilă și a demisionat din funcția de președinte executiv al partidului, a cerut amânarea Congresului.

”Nu eu, nici Oprișan sau Buzatu suntem viitorul partidului”, a spus Stănescu, potrivit unor surse din PSD.

În acest moment, se conturează o echipă Viorica Dăncilă, preşedinte, Marian Oprişan, preşedinte executiv şi Niculae Bădălău, secretar general, care ar urma să candideze la Congresul de la sfârşitul lunii.

Până acum, doar premierul Viorica Dăncilă şi-a anunţat intenţia de a candida la Congres.

FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea

Citeşte şi:

VIDEO/ În timp ce instituțiile pasează de la una la alta responsabilitatea, tatăl unui copil care a murit într-o fosă septică a luat singur măsuri: „Nici în ziua de azi nu a venit nimeni să mă întrebe de ce am cimentat eu fosa”

Citește mai multe despre paul stanescu și PSD pe Libertatea.

Comentarii