The Sun scrie că alte două mămici au aflat că bebeluşilor lor le-au fost, în secret, scoase creierele acum 15 ani, când micuţii au murit.
Cele două femei, Mel Galton şi Hannah Cheevers, au vorbit despre drama lor după ce a ieşit la iveală povestea incredibilă a unei alte femei: Julie Middleton tocmai a aflat cu groază că medicii de la spitalul unde a murit copilul ei i-au scos bebeluşului creierul şi l-au păstrat într-un borcan vreme de 13 ani.
După ce Julie, acum în vârstă de 40 de ani, a acuzat public Spitalul din Southhampton că a furat organele bebeluşului ei, alte două mămici au descoperit că micuţii lor au avut parte de acelaşi tratament teribil, în aceeaşi perioadă de timp.
Ambele mame cer acum să li se spună cum a fost posibil ca bebeluşii lor să fie îngropaţi fără creier şi ele nici măcar să nu ştie asta atâta amar de vreme. Unul dintre micuţi a fost victima sindromului morţii subite a sugarului, iar cel de-al doilea a murit din cauza unei probleme la inimă.
Felul în care femeile au aflat este, la rându-i, cumplit. Una dintre mămici povesteşte că un reprezentant al spitalului a sunat-o înainte de Crăciun şi i-a spus „Am găsit la noi în spital creierul lui Ricky”. În prima clipă, femeia a paralizat, iar când a întrebat de ce află abia acum, i s-a spus că….borcanul s-a pierdut în sistem!
Reprezentanţii Spitalului din Southampton excplica astfel totul: în toate cazurile de deces, se efectuează autopsii, iar legiştii mai păstrează organe pentru eventualitatea în care ar fi nevoie de investigaţii suplimentare privind cauzele morţii.
Citeşte şi povestea primei mame care a aflat ce au făcut medicii cu creierul bebeluşului ei mort.

Cine este iubita lui Gabi Balint. Neașteptat cu ce se ocupă Luciana Pop la Bistrița! GALERIE FOTO
GSP.RO

Cine este iubita lui Gabi Balint. Neașteptat cu ce se ocupă Luciana Pop la Bistrița! GALERIE FOTO

Horoscop 22 septembrie 2019. Zi NEAGRĂ pentru mai multe zodii! Cine are parte numai de GHINION
HOROSCOP

Horoscop 22 septembrie 2019. Zi NEAGRĂ pentru mai multe zodii! Cine are parte numai de GHINION