Daniela Angelescu, 17 martie 1977, ora 13.30, Bucuresti. Pesti cu ascendent in Leu. Impune respect la prima vedere, are o anume prestanta ce o ajuta sa se remarce prin maturitate si valoare personala. Profunda, cu convingeri spirituale inalte, probabil chiar o fire profund religioasa, poate avea ambitii mari in a se remarca prin cariera, dorind mereu sa fie prima. Poate fi bataioasa pentru a-si atinge scopurile profesionale in domenii in general stapanite de barbati. Casnicia pare sa fie un punct nevralgic, cu risc de divort. 2007 este un an benefic planului sentimental sau relatiei cu copiii, dar deloc un an usor. Provocarile vietii nu vor fi putine si vor continua si in anii care vin, transformand-o in cu totul alta persoana.


Sorin Gabriel Manea, 8 noiembrie 1979, ora 11.15, Galati. Scorpion cu ascendent in Capricorn. O persoana deosebita, care se face usor remarcata si care isi pune toata ambitia in joc pentru a se realiza in plan socio-profesional, poate pe cai mai putin obisnuite si in domenii cu o nota de ciudatenie. Are multe de facut in aceasta viata, fiind o fire complexa, cu preocupari multiple. 2008 va fi un an important in viata sa, pentru ca, dupa ce Jupiter va trece peste ascendentul sau din Capricorn, se poate spune ca i se ofera sansa unei noi directii de mers. Va simti mai intens ca oricand nevoia de a-si provoca destinul, de a porni pe alte cai, de a lua decizii de innoire profunde, ca atare nu trebuie sa fuga de schimbarea pe care o resimte deja de cativa ani, mai ales in cariera. Urmeaza cativa ani buni, de redefinire a propriei personalitati si a pozitiei sale in lume.


Carmen Marina Serea, 9 noiembrie 1966, ora 1.00, Focsani. Scorpion cu ascendent in Fecioara. Fire rece, calculata, trece totul prin prisma ratiunii stricte. Impune respect prin ambitia si rigoarea ce o caracterizeaza. Timida adeseori, in conflict cu lumea alteori, nu se va adapta usor in societate, “adunand” chiar o serie de inamici cu care va avea relatii dificile pe parcursul vietii. Anul 2007 i-a dat sansa unei vieti personale animate, familia, domiciliul, tot ce ii inspira securitate emotionala oferindu-i cele mai mari satisfactii. 2008 o va ajuta sa redescopere lucrurile frumoase ale vietii, se va elibera de multe sarcini si va dori sa-si traiasca viata cu intensitate – daruind si primind iubire si dorind sa se elibereze de acele blocaje ce ii ingreunau relatia cu lumea. 

Iulian Liviu, 1 noiembrie 1974, ora 15.00, Braila. Scorpion cu ascendent in Pesti. O fire complexa, greu de patruns si de inteles, cu un potential deosebit. ce se cere valorificat mai mult – e posibil ca multe din talentele sale sa nu fie descoperite din cauza neincrederii in fortele sale. Face din spiritualitate si studiu un ideal de credinta. Casnicia si viata personala pot fi insa planurile cele mai dificile ale vietii sale, pentru ca nu stie sa iubeasca sau sa-si exprime sentimentele la justa valoare. Anul 2007 i-a deschis orizonturile spre ceea ce-l atrage cel mai mult – lumea larga, ori la nivel geografic, ori la nivel spiritual -, oferindu-i noi directii de studiat si explorat. 2008 ii va solicita atentia asupra pozitiei sale socio-profesionale, ajungand la un moment de apogeu in cariera. Anul viitor poate sa-i aduca cele mai mari reusite profesionale.


Nicolae Bratu, 4 octombrie 1945, ora 5.00, comuna Sura Mare, Sibiu. Balanta cu ascendent in Fecioara. Personalitate complexa, ce se face usor remarcata si lasa o impresie deosebita in ochii tuturor. Are un potential special de exprimare a propriei individualitati, dar poate insuficient valorificat pe parcursul vietii. Anul 2008 va aduce schimbari de ordin familial sau locativ, atentia sa se va indrepta mai ales spre cei dragi, spre tot ce ii inspira un atasament profund de trecut, de radacini, de ceea ce inseamna “acasa”. Sanatatea este ceva mai incercata de cativa ani, de aceea trebuie sa se concentreze cu precadere asupra acestui aspect si pe parcursul lui 2008.


Stela Bratu, 16 iulie 1947, ora 3.00, com. Budila, Brasov. Rac cu ascendent in Rac. Posibil o femeie frumoasa, tandra, cu un potential emotional fantastic, ce s-a daruit mult celor pe care ii iubeste. O mama si o sotie devotata. ?ncepand cu anul viitor, va da piept cu multe incercari in relatia cu societatea, cu lumea, cu ceilalti, cu tot ce inseamna parteneriat, de la afaceri, pana la “jumatatea” ei in cuplu. Cariera pare sa fie foarte agitata de cativa ani incoace, cu evenimente surprinzatoare, dar si cu sanse de innoire si relansare. ?n 2008, casnicia si planul asocierilor sunt vizate in principal si pot avea loc modificari majore: atat rasturnari, cat si ameliorari de situatii.


Steliana Botez, 27 noiembrie 1965, ora 13.25, Bucuresti. Sagetator cu ascendent in Pesti. O persoana logica, rationala, care trece totul prin filtrul gandirii, cu deschidere spre spiritualitate si planuri inalte, cu mai putin noroc in casnicie, poate si cu riscul unor boli cronice pe parcursul vietii. Anul 2008 va fi cel mai bun an in cariera, cu sanse noi de a se face remarcata, de a-si extinde orizonturile, poate ca urmare a unor schimbari de mentalitate sau preocupari intelectuale din ultimul an (curs de specializare, facultate, alte domenii de studiat etc). Urmeaza un an de consolidare a pozitiei sale socio-profesionale sau de asezare pe un teren mai sigur a planurilor incepute in 2007.


Ana Botez, 5 ianuarie 1935, ora 12.35, Halcliu, Brasov. Capricorn cu ascendent in Taur. S-a nascut intr-o zi cu Luna Noua, ceea ce i-a conferit mult curaj de a incepe lucruri noi, spirit de initiativa si o nevoie permanenta de schimbare. Tututor acestor trasaturi li s-a opus insa ascendentul in Taur, astfel incat e posibil ca energia sa sa fi fost de multe ori reprimata, tinuta sub control. Munceste mult pana la rezultatele dorite. Este o femeie dedicata rolului de sotie, dar acest lucru nu i-a adus satisfactii. In 2007 nu trece prin evenimente deosebite, poate doar simte o nevoie mai mare de a i se recunoaste interventia in viata altora, de a fi asezata in prim-plan in ochii altora. 2009-2012 – iata cativa ani dificili pentru sanatate. Va trebui sa acorde o mai mare atentiei acestui plan mult sensibilizat.


Viorel Oprea, 15 martie 1968, ora 24.00, Bucuresti. Pesti cu ascendent in Scorpion si Sagetator (este la granita dintre cele doua zodii). Nascut pe Luna Plina, este o persoana care se poate face remarcata prin multe calitati, dar totul este sa depaseasca timiditatea zodiei natale si manifestarea haotica a propriei personalitati. Poate fi deschis spre spiritualitate, preocupat sa stie mult, sa calatoreasca, dar mai putin norocos in plan personal. Cariera este mult incercata, cu multe probe de trecut pe parcursul vietii. 2007 a fost un an de nou inceput in viata sa, Jupiter, prin zodia ascendenta, oferindu-i energia si dorinta necesare de a porni spre directii noi. Din 2008 va incepe sa adune si roadele concrete ale deciziilor luate acum, cu sansa unei situatii materiale mult mai bune.


Acvaria (www.acvaria.com)
Astrologul Libertatii

Urmărește-ne pe Google News
„Cine a înșelat primul?”, a fost întrebat Reghecampf. După ce a văzut ultima lui apariție, Anamaria Prodan iese la atac
GSP.RO
„Cine a înșelat primul?”, a fost întrebat Reghecampf. După ce a văzut ultima lui apariție, Anamaria Prodan iese la atac
ȘOC! Avertismentul pe care Putin i l-a dat lui Mircea Geoană. HALUCINANT ce i-a transmis
Playtech.ro
ȘOC! Avertismentul pe care Putin i l-a dat lui Mircea Geoană. HALUCINANT ce i-a transmis
Explicație năucitoare a profesorului criminal. A povestit în detaliu "motivele" pentru care a ucis-o pe Beata Molnar
Observatornews.ro
Explicație năucitoare a profesorului criminal. A povestit în detaliu "motivele" pentru care a ucis-o pe Beata Molnar
Horoscop 27 mai 2022. Taurii simt o presiune neobișnuit de mare din partea unor apropiați ca să cedeze într-o chestiune
HOROSCOP
Horoscop 27 mai 2022. Taurii simt o presiune neobișnuit de mare din partea unor apropiați ca să cedeze într-o chestiune
Soțul uneia dintre profesoarele ucise în masacrul din Texas a făcut infarct și a murit. Patru copii au rămas orfani
Știrileprotv.ro
Soțul uneia dintre profesoarele ucise în masacrul din Texas a făcut infarct și a murit. Patru copii au rămas orfani
Răzbunarea oligarhului pedepsit de Putin. A dezvăluit următoarele 3 ţări europene atacate de Rusia: "Societatea rusă se pregăteşte"
Orangesport.ro
Răzbunarea oligarhului pedepsit de Putin. A dezvăluit următoarele 3 ţări europene atacate de Rusia: "Societatea rusă se pregăteşte"
Pentru mai multe secrete de stil & sustenabilitate cu Ioana Grama
PUBLICITATE
Pentru mai multe secrete de stil & sustenabilitate cu Ioana Grama