Mergi direct la conținut »
Selfie cu o femeie dezbrăcată postat pe contul de Instagram al Ministerului Apărării din Rusia. Foto în articol
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Selfie cu o femeie dezbrăcată postat pe contul de Instagram al Ministerului Apărării din Rusia. Foto în articol

Selfie cu o femeie dezbrăcată postat pe contul de Instagram al Ministerului Apărării din Rusia. Foto în articol

Un selfie cu o femeie dezbrăcată a fost postat pe contul de Instagram al Ministerului Apărării din Rusia. Cu toate că fața femeii din poză nu se vede, internauții au lansat mai multe ipoteze privind identitatea acesteia, scrie The Sun.

Cei mai mulți internauți cred că femeia din fotografie, care apare stând în fund, dezbrăcată complet, cu un ursuleț de pluș între picioare, ar fi purtătorul de cuvânt al Ministerului Apărării, Rossiyana Markovskaya

Fotografia a fost ștearsă de pe pagina de Instagram mil_ru – pe care de obicei se postează imagini cu armamentul de ultimă generație al Armatei Ruse – după doar câteva minute, dar a fost suficient ca mai mulți internauți să salveze imaginea și să o distribuie în mediul online.

Unul dintre utilizatori a scris: „Oricine coordonează contul de Instagram al Ministerului rus al Apărării, a uitat să se deconecteze înainte de o după-amiază foarte sexy”.

Un altul a adăugat: „Unde trebuie să te înscrii pentru un astfel de război?”.

Câțiva utilizatori au susținut că imaginea a fost încărcată de fosta jurnalistă Rossiyana Markovskaya, actuala purtătoare de cuvânt a instituției, care obișnuiește să pună pe contul ei de Instagram fotografii provocatoare, inclusiv unele în care poartă arme.


Citește și: Un patiser român trăiește de aproape 40 de ani în Marea Britanie și angajează numai compatrioți. Ovidiu Șarpe: ”Sunt disperați să muncească”


 

Close
Închide
  Close