La doar o lună şi jumătate după ce a născut, Nicoleta Luciu se apropie de silueta care a făcut-o una dintre cele mai dorite femei din România. Vedeta postului Acasă TV a slăbit mai bine de 30 de kilograme cu ajutorul unei diete pe bază de apă plată, compot de mere fără zahăr şi supă de pui.
Sexy-Luciu s-a întors. Interpreta Rozei din telenovela „Regina” e foarte aproape de vechea ei siluetă, lucru care a putut fi observat şi la ediţia de luni a emisiunii „În al 9-lea cer”, unde vedeta a apărut, în mod evident, mult mai slabă (30 de kilograme în minus). Cum a reuşit acest lucru într-un interval de timp atât de scurt? Ei bine, Nicoleta a apelat la o dietă-minune pe bază de apă plată, compot de mere fără zahăr şi supă de pui, pe care a combinat-o cu exerciţiile fizice. „Este o cură foarte bună de detoxifiere, pentru că se consumă foarte multe lichide, iar sarea este total exclusă, astfel că nu reţii apă în corp şi elimini toate toxinele”.
Respectivul regim te ajută să dai jos 3-4 kilograme pe săptămână şi, în plus, poţi mânca oricât şi oricând. Atenţie, însă, nu ai voie pâine şi nici dulciuri. Dacă, totuşi, simţi nevoia de ceva dulce, atunci poţi mânca maximum două batoane „Fibrobar” pe zi.
A făcut minimum zece minute de sport zilnic şi a renunţat la sare
Nicoleta spune că îşi găseşte în fiecare zi câte 10 minute pentru a merge pe bicicletă: „Sunt sigură că foarte multe femei nu au timp să meargă la sală, dar trebuie să găsească modalitatea de a face măcar 10 minute de sport pe zi, pentru un tonus mai bun. De exemplu, dacă merg cu autobuzul, să coboare cu o staţie mai devreme decât cea la care trebuie să ajungă şi să parcurgă distanţa rămasă pe jos. Sau să nu mai folosească liftul şi să urce scările”, adaugă interpreta Rozei. Vedeta a declarat pentru Libertatea că nu se va opri aici, pentru că îşi doreşte să mai slăbească încă 8 kilograme.
Aceasta este «dieta-minune»
– Compotul de mere se prepară astfel: la 2 litri de apă, se pun 7 mere tăiate cubuleţe sau felii. Compoziţia se fierbe până când se înmoaie puţin merele;
– Supa de pui trebuie făcută cu mai multe feluri de legume: ţelină, ardei, gogoşar, morcovi, dar niciodată cartofi, orez sau fidea. Supa e bună şi rece, şi caldă;
– Dimineaţa se bea o cană mare de compot. După două ore, dacă îţi este foame, bea iar 300 ml de compot de mere;
– La prânz şi toată după-amiaza – câte o porţie de supă de pui în care să fie şi o bucată de carne, ciocănele sau pulpe superioare, neapărat curăţate de pieliţă.