Mergi direct la conținut »
Și-a luat soția la un concert pe care l-a susținut și aceasta a sfârșit tragic
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Și-a luat soția la un concert pe care l-a susținut și aceasta a sfârșit tragic

Și-a luat soția la un concert pe care l-a susținut și aceasta a sfârșit tragic

Artistul columbian Richard Munoz a trăit cea mai mare dramă din viața lui în weekend. Acesta și-a luat soția cu el la un concert pe care l-a susținut, însă la plecare cei doi au fost atacați, femeia încetând din viață după ce a fost înjunghiată.

Richard Munoz fusese chemat să susțină un spectacol împreună cu formația sa în orașul Fusagasuga. împreună cu el era și soția sa, Charlotte Cobos.

Richard Munoz și-a terminat show-ul în jurul orei 4:00 dimineața. Atunci a plecat cu soția sa spre un magazin pentru a cumpăra ceva de băut. Pe drum, cei doi au fost atacați de doi indivizi aflați pe motocicletă. Aceștia s-au dat jos și i-au amenințat cu cuțitul pe soți, în încercarea de a-i jefui.

Charlotte a opus rezistență, moment în care unul dintre atacatori a înjunghiat-o de două ori în piept.

Văzându-și soția plină de sânge, Richard a reacționat. L-a dezarmat pe atacatorul soției sale și l-a omorât. cel de-al doilea atacator a reușit să fugă de la locul tragediei și este căutat de poliție.

Din păcate, soția artistului columbian nu a mai putut fi salvată din cauza rănilor suferite, murind la spital. În urma tragediei, Richard Munoz a fost reținut de poliție, fiind acuzat de asasinarea agresoului soției sale, însă ulterior a fost eliberat condiționat.

„Fiul meu, când și-a văzut soția plină de sânge, i-a luat cuțitul unuia dintre agresori și l-a omorât pe cel care mi-a ucis nora. Acum, cel pe care l-au reținut e fiul meu, el suportă consecințele. Dar a fost legitimă apărare. Nora mea a lăsat în urmă doi copii care nu știu ce s-a întâmplat”, a declarat mama lui Richard Munoz pentru Noticias Dia a Dia.

Foto: Twitter/Facebook Richard Munoz Cardona

Close
Închide
  Close