Mergi direct la conținut »
Sorin Constantin Marcu, un bărbat din Craiova, a fost ucis în Mexic. Românul a fost împușcat în cap de rivali Galerie foto
4imagini
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Sorin Constantin Marcu, un bărbat din Craiova, a fost ucis în Mexic. Românul a fost împușcat în cap de rivali

Sorin Constantin Marcu, un bărbat din Craiova, a fost ucis în Mexic. Craioveanul a fost „executat” marți seara, în stil mafiot, pe străzile orașului Cancun, ca urmare a unor răfuieli între bandele rivale. Bărbatul, în vârstă de 44 ani, a fost împușcat în cap, sub privirile unui alt craiovean care se afla pe scaunul din dreapta al unui autoturism condus de victimă.

Conform surselor apropiate familiei victimei, Sorin Constantin Marcu a fost chemat marți seara, în jurul orei 21.30, ora României, la o întâlnire în centrului orașului Cancun. În momentul când a ajuns pe una dintre străzile din centrul orașului Cancun, asupra mașinii la volanul căruia se afla Marcu au fost trase mai multe focuri de armă.

Două dintre gloanțe au nimerit capul bărbatului care a decedat pe loc. Potrivit presei locale, autoritățile mexicane au reținut un fost polițist ce a fost acuzat de crimă.

Sorin Constantin Marcu se sustrăgea executării unei pedepse cu închisoarea, după ce în anul 2014 l-a atacat cu un cuțit pe craioveanul Dragoș Țăndărescu, tăindu-l în zona gâtului. Incidentul a avut loc la piscina  Plaza Summer Club, la ieșire din Craiova.


Citește și REPORTAJ/O fetiță din Vaslui era legată cu lanțul de copac, arsă cu fierul de călcat și obligată să asiste la desfrâul mamei sale


 

Close
Închide
  Close