Mergi direct la conținut »
Soția Lui Leo Iorga, mesaj dureros de ziua de naștere a regretatului artist
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Soția Lui Leo Iorga, mesaj dureros de ziua de naștere a regretatului artist

Soția Lui Leo Iorga, mesaj dureros de ziua de naștere a regretatului artist

Leo Iorga a murit în urmă cu o lună, după ani de zile în care s-a luptat cu boala nemiloasă, cancerul. Pe 2 decembrie, artistul ar fi trebuit să își sărbătorească ziua de naștere, iar soția lui a postat un mesaj dureros pe contul de socializare.

De Livia Lixandru,

„La mulți ani în odihnă veșnică, acolo unde nu există întristare, durere sau suspin, de-a dreapta Tatălui, Puiul meu drag, iubirea vieții mele! Mi-e tare, tare, tare dor de tine, de zâmbetul tău mirific, de glumele noastre năstrușnice, de ochișorii tăi frumoși, prin care-ți vedeam sufletul bun si minunat.

Îți mulțumesc pentru tot ce mi-ai dăruit în aceasta viață, pentru dragostea nemărginită, din care împreună am zămislit adorabilii noștri băieți, pe Edy și Paul prin care curge sângele tău, pentru acel „te iubesc atât de mult cât să îmbătrânim împreună” și „tu ești viața mea nu numai soția mea” … ”, a scris Paula Iorga pe contul său de socializare.

„Ai plecat împăcat lăsându-ne aici îndurerați, dar împăcați pentru că am reușit sa ne bucuram unii de alții cât de mult a vrut Bunul Dumnezeu să ni te lase…Te-am iubit enorm și te voi iubi mereu necondiționat, jumătatea mea Divină!”, a mai continuat mesajul Paulei Iorga pe contul de Facebook. 

Close
Închide
  Close