15 Feb. 2018 11:53

Omorosa: Mike Pence „crede că Isus îi vorbește” și-i spune ce mesaje să transmită

Distribuie

Fostul consilier al lui Donald Trump, Omorosa Manigault Newman spune că vicepreședintele Statelor Unite, Mike Pence crede că poate vorbi cu Iisus și că acesta îi transmite ce să spună public, scrie The Independent.

Omorosa Manigault Newman, care a părăsit Casa Albă în decembrie, i-a avertizat pe cei care iau în calcul varianta demiterii președintelui Donald Trump spunând că într-o astfel de situație, președinția ar putea fi luată de Mike Pence, despre care spune că este mult mai rău.

„Indiferent cât de rău credeți că este Trump, pence este mult mai îngrijorător”, a declarat Omorosa Manigault Newman, care joacă în versiunea americană a Big Brother.

„Toată lumea care dorește suspendarea președintelui ar trebui să se gândească să-și reconsidere viziunea asupra vieții. Vor ajunge să se roage să-l aibă pe Trump din nou dacă Pence va deveni președinte', apune Omorosa.

Ca un exemplu a nebuniei lui Pence ea dă exemplu 'relația' acestuia cu Iisus. 'Și eu sunt creștină și-l iubesc pe Iisus, dar el crede că Iisus îi vorbește, îi transmite să spună lucruri'.

Omorosoa de 44 de ani, fostul director al Departamentului Comunicații al Casei Albe pentru Biroul de Relații a spus că intenționa de la început să renunțe la slujba de la Casa Albă după un an de serviciu, deși alte rapoarte sugerează că a fost forțată să demisioneze de șeful său John Kelly.

După ce a demisionat în decembrie, fostul concurent la emisiunea The Apprentice, preluată de Arnold Schwarzenegger după alegerea lui Trump președinte, a recunoscut că a fost „supărată” de unele evenimente pe care le văzuse în administrația Trump, sugerând că aceste probleme erau legate de rasă.


Citește și: Cine este Nikolas Cruz, autorul atacului de la liceul din Florida soldat cu 17 morți. Adolescentul fusese exmatriculat


 

Loading...
Comentarii