MENIU CAUTĂ
15 Feb. 2018 18:31

O femeie a murit după ce și-a prins părul într-un kart în parcul de distracții

Distribuie

O femeie din India a murit într-un parc de distracții din nordul statului Haryana, după ce părul ei s-a încurcat în roțile unui kart, scrie BBC News.

Femeia de 28 de ani, Puneet Kaur, era în vacanță împreună cu familia sa în momentul accidentului. Ea a fost dusă de urgență la spital, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru ea.

Poliția a deschis o anchetă, iar parcul de distracții a închis pista de karting pe care s-a produs accidentul.

Femeia și soțul ei se aflau într-un kart pe pista de karting i s-a prins părul în una dintre roțile mașinii și a rămas blocat în timp ce 'mașinuța' a continuat să ruleze. Scalpul ei a fost smuls efectiv de pe cap, a spus poliția.

„Cauza exactă a morții este neclară, dar vom ști după ce vom primi detalii despre raportul post-mortem”, a declarat un ofițer de poliție Arvind Chhabra.

Victima purta cască în momentul în care a urcat în kart și avea părul prins într-un coc, așa că este destul de complicat de înțeles cum a ajuns să i se prindă în roțile acestuia.

Un manager al stației de karting a spus că au fost luate toate măsurile de securitate, care includ folosirea unei căști.

Soțul victimei a spus poliției: „Soția mea și cu mine ne-am bucurat de plimbarea cu kartul, dar brusc  părul soției mele s-a desprins și am auzit-o țipând'.


Citește și: Cine este Nikolas Cruz, autorul atacului de la liceul din Florida soldat cu 17 morți. Adolescentul fusese exmatriculat


Loading...
Comentarii