15 Feb. 2018 18:31

O femeie a murit după ce și-a prins părul într-un kart în parcul de distracții

Distribuie

O femeie din India a murit într-un parc de distracții din nordul statului Haryana, după ce părul ei s-a încurcat în roțile unui kart, scrie BBC News.

Femeia de 28 de ani, Puneet Kaur, era în vacanță împreună cu familia sa în momentul accidentului. Ea a fost dusă de urgență la spital, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru ea.

Poliția a deschis o anchetă, iar parcul de distracții a închis pista de karting pe care s-a produs accidentul.

Femeia și soțul ei se aflau într-un kart pe pista de karting i s-a prins părul în una dintre roțile mașinii și a rămas blocat în timp ce ”mașinuța” a continuat să ruleze. Scalpul ei a fost smuls efectiv de pe cap, a spus poliția.

“Cauza exactă a morții este neclară, dar vom ști după ce vom primi detalii despre raportul post-mortem”, a declarat un ofițer de poliție Arvind Chhabra.

Victima purta cască în momentul în care a urcat în kart și avea părul prins într-un coc, așa că este destul de complicat de înțeles cum a ajuns să i se prindă în roțile acestuia.

Un manager al stației de karting a spus că au fost luate toate măsurile de securitate, care includ folosirea unei căști.

Soțul victimei a spus poliției: “Soția mea și cu mine ne-am bucurat de plimbarea cu kartul, dar brusc  părul soției mele s-a desprins și am auzit-o țipând”.


Citește și: Cine este Nikolas Cruz, autorul atacului de la liceul din Florida soldat cu 17 morți. Adolescentul fusese exmatriculat


Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop, luni, 21 mai 2018. Taurii se ocupă de resurse și de administrarea lor
Loading...
Comentarii