MENIU CAUTĂ
03 Aug. 2018 10:14

Poliţist bătut cu ranga de un şofer beat. S-a baricadat în casă după o urmărire ca în filme

Distribuie

Poliţist bătut cu ranga de un şofer beat. Bărbatul s-a baricadat în casă, după o urmărire ca în filme. Incidentul a avut loc  în comuna Albeşti, judeţul Vaslui. Şoferul nu a oprit la semnalul poliţistului şi şi-a continuat drumul. 

Poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, însă nu au reuşit să îl oprească. Bărbatul de 45 de ani a ajuns acasă şi s-a baricadat în locuinţă. Astfel, poliţiştii au fost obligaţi să se oprească la poartă pentru că nu aveau dreptul de a intra în curte.

La un moment dat, şoferul a ieşit din curte cu o rangă de fier şi l-a lovit pe unul dintre poliţişti, după care a fugit din nou în casă. Fiul bărbatului a ieşit la negocieri cu poliţiştii şi, într-un final, şi-a convins tatăl să se predea.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, alcoolemie fiind de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii au decis să îl reţină pentru 24 de ore sub acuzaţiile de ultraj şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, notează vremeanoua.ro.

Citește și

VIDEO/Radiografia unei generației: bătrânii, față în față cu o tabără gratuită. Am venit direct de la spital să prind un loc în Grecia!'

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Protest pe centura Capitalei. Circulația a fost blocată
Loading...
Comentarii