MENIU CAUTĂ
24 Noi. 2016 14:50

Tablete ieftine, de Black Friday 2016

Distribuie

Vrei să achiziționezi o tabletă ieftină? Black Friday 2016 este momentul prielnic să faci asta. Fie că o cumperi pentru tine, fie că vrei să o faci cadou, reducerile de Black Friday te pot ajuta să nu scoți foarte mulți bani din buzunar pentru a achiziționa un astfel de gadget.

Foarte multe persoane aleg sfârșitul de noiembrie pentru a-și înnoi aparatură, deoarece discounturile sunt, în anumite cazuri, cu adevărat impresionante. Dacă unii dintre cumpărători s-au orientat către laptopuri și smartphone-uri, au fost și destul de multe persoane dornice să cumpere la reducere tablete de Black Friday. Discounturile au fost destul de generoase și s-au adresat tuturor gamelor de tablete, indiferent că a fost vorba de modele de top sau variante mai ieftine.

Tablete ieftine de Black Friday

Dacă va așteptați că gamă de tablete de Black Friday 2016 să conțină doar modele lansate în anii precedenți, va înșelați. Black Friday nu este doar o campanie de lichidări de stoc, ci și o ocazie reală de a va comandă produse noi, mult dorite, la prețuri mai mici.

Tableta Lark FreeMe X2 9 inch Allwinner A20 1.2 GHz Dual Core 1GB DDR3 8GB flash WiFi Android 4.2.2 Black

Tableta Samsung Galaxy Tab S2 8.0 T710 8 inch 1.9 + 1.3 GHz Octa Core 3GB RAM 32GB flash WiFi GPS Android v5.0.2 White

Tableta Apple iPad Air 16GB WiFi Space Grey

Tableta Second Hand Serioux TABLETA SMO72 7 CAPACITIVE DUAL CORE 4GB

Tableta Second Hand Lenovo Smartphone A396 512MB Negru

Tabletă PC Fujitsu ST5032D 12.1 inch Pentium M 1.26GHz 1GB DDR2 60GB XP

Mai multe tablete ieftine de Black Friday sunt disponibile pe itgalaxy.ro și abdcomputer.ro.

Cum să nu-ți iei țeapă de Black Friday 2016

Verifică atent modul în care este afişată reducerea pe site sau pe eticheta produsului.

În cazul în care comanzi online, verifică, înainte de a trimite comanda, dacă preţul fiecărui produs din coşul de cumpărături este acelaşi cu preţul redus indicat atunci când ai ales produsul.

Deschide coletul în prezenţa curierului şi, în caz că acesta nu corespunde, trimite-l înapoi. Ai grijă să menţionezi pe documentele de transport motivul refuzului.

În cazul cumpărăturilor efectuate online ai 14 zile calendaristice de la momentul primirii produsului în care poţi renunţa la achiziţie, fără a oferi vreun motiv şi fără costuri suplimentare.

Utilizează cardul pentru a face plata. În unele situaţii, precum cazurile de fraudă, dacă ai plătit prin card, poţi utiliza procedura refuzului la plată pentru a-ţi recupera suma plătită – în principiu, în cel mult 30 de zile de la data plăţii. Procedura este simplă: dacă tranzacţia s-a decontat (adică apare pe extrasul de cont), o poţi contesta la bancă, iar banca va încerca recuperarea sumei de bani de la comerciant, prin intermediul băncii acestuia (operaţiune numită refuz de plată').

Dacă ai făcut comanda online, comerciantul trebuie să-ţi livreze produsul în maximum 30 de zile sau mai puţin, dacă aţi căzut de acord asupra acestui aspect. Dacă termenul de livrare nu este respectat, puteţi stabili, de comun acord, o nouă dată de livrare. Dacă nici această dată nu este respectată, ai dreptul la rezoluţiunea sau rezilierea contractului.

Comentarii