MENIU CAUTĂ

O tânără care a fost închisă după ce a condus sub influenţa alcoolului s-a sinucis după gratii. Cum au umilit-o cei din penitenciar

Distribuie

Katie Allan avea 21 de ani și fusese recent închisă,într-un penitenciar din Scoția,  după ce a fost prinsă în stare de ebrietate la volan. Din păcate umilința la care a fost supus-o a determinat-o să își pină capăt zilelor, conform The Sun.

Gestul necugetat a venit după ce a fost forţată să defileze în faţa staff-ului, complet dezbrăcată. Fata nu a accepat ideea de a face aşa ceva şi a hotărât să-şi pună capăt zilelor.

Mai mult, Katie Allan şi-a pierdut jumătate din păr din cauza stresului. Fata mea a murit din cauya nenorociţilor, chiar îmi spusese la telefon că îi este ruşine să stea dezbrăcată în timp ce poliţiştii vorbau şi râdeau, lucururile nu o să rămână aşa, simt ca mor şi mă duc după ea”, a declarat mama fetei, în vârstă de 53 de ani.


Citește și

Dezvăluire spectaculoasă despre accidentarea Simonei Halep. „Are legătură cu partea mentală”. „Libertatea” a aflat care sunt suferințele liderului mondial

 

Citește mai multe despre Scoția pe Libertatea.

Comentarii