MENIU CAUTĂ
23 Aug. 2018 20:01

Tânăra din Vaslui care a reclamat că a fost lovită de un polițist l-ar fi pălmuit. Varianta Poliției

Distribuie

Tânăra din Vaslui care a reclamat că a fost bruscată și lovită de un polițist ar fi fost chiar ea agresoarea și l-ar fi pălmuit pe omul legii. Poliția a comunicat oficial începerea unei anchete în acest caz iar oficialii IPJ Vaslui au explicat cum s-a întâmplat totul. Două echipaje de poliție au intervenit la o sesizare de deranjare a liniștii publice, iar la a doua intervenție, tânăra l-ar fi lovit pe polițist iar acesta a încătușat-o, susțin reprezentanții poliției din Vaslui.

Tânăra din Vaslui a reclamat că a fost bruscată și lovită de un polițist, chiar în curtea casei sale, iar omul legii ar fi pătruns pe proprietatea privată fără mandat și ar fi devenit violent când i s-a cerut să plece. Oficialii Poliției Vaslui au însă o altă variantă despre incidentul petrecut în noaptea de duminică spre luni în localitatea Voinești, din comuna Vulturești.

Vecinii au sesizat la 112 că din curtea tinerei răsună manele la maximum, la ora 23.10

La fața locului, s-a deplasat echipajul format dintr-un agent de poliție și un jandarm, care efectuau activități de patrulare în zona Negrești. Echipajul a solicitat tinerei să se legitimeze, însă cum aceasta a refuzat, au condus-o la secția de poliție, unde i-a fost întocmit proces verbal și a fost sancționată cu 1.500 de lei pentru tulburarea liniștii și ordinii publice, relatează bzi.ro.

Tânăra s-a întors acasă și a continuat petrecerea, cu volumul la maxim, iar vecinii au solicitat din nou prezența forțelor de ordine. Un alt echipaj a ajuns la fața locului, la două ore de la prima intervenție.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui, polițiștii care s-au deplasat în zonă nu știau că tânăra mai fusese sancționată anterior. I-au solicitat să se legitimeze, însă aceasta a refuzat. Unul dintre agenții de poliție i-a cerut să meargă la mașină pentru a fi condusă la secție, însă tânăra a devenit recalcitrantă și l-a pălmuit pe agentul de poliție. După gestul tinerei, polițistul a decis să o imobilizeze, încătușând-o. Dusă la secție, tânăra a continuat să fie agresivă, polițiștii solicitând un echipaj de ambulanță pentru a o liniști.

Pe numele tinerei a fost întocmit un nou proces verbal prin care a fost sancționată cu 1.000 de lei pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.

Medicii de pe ambulanță afirmă că era extrem de agresivă

Potrivit cadrelor medicale, atât pe ambulanță, cât și după ce a ajuns la spital tânăra a avut un comportament extrem de agresiv, în ciuda faptului că era încătușată. IPJ Vaslui a precizat că nu poate fi vorba de intrarea fără drept a polițiștilor pe o proprietate privată, pentru că ușa de acces era larg deschisă.

Pacienta era foarte agitată, violentă fizic și verbal. Ea avea o problemă cu polițistul, nu cu echipajul medical. Lui îi adresa injurii și deși era încătușată încerca să îl lovească. În momentul în care a ajuns la ambulanță a început să se lovească cu capul de ambulanță, iar pentru a se evita autoaccidentarea a fost imobilizata pe targă. Echipajul nostru a fost protejat, fiind prezent un polițist pe tot parcursul deplasării. Din relatarea echipajului medical, în unitatea de primiri urgențe, pacienta a continuat să fie cumplit de agresivă', a precizat Aurora Popa, managerul Serviciului de Ambulanță al Județului Vaslui.

După ce a fost stabilizată în Unitatea de Primiri Urgențe, tânăra a fost transferată la secția de Psihiatrie, unde a rămas internată pentru 24 de ore.


Prima apariție a Vioricăi Dăncilă, după protestele din 10 august. 'Am văzut un asalt asupra instituțiilor statului'


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Antonella sau drumul de la un corp de băiat la o femeie liberă
Comentarii