MENIU CAUTĂ
, de Paul Barbu

Taxa de pod Fetești – Cernavodă se poate plăti și în magazinele partenere PayPoint

Distribuie

Taxa de pod Fetești - Cernavodă se poate plăti și în magazinele partenere PayPoint, au anunțat reprezentanții PayPoint România.

 

Serviciul este disponibil în cele aproape 11.000 magazine partenere PayPoint din toată țara, de unde șoferii români deja își achiziționează rovinieta. Extinderea parteneriatului dintre PayPoint România și Scala Assistance vine din dorința celor două companii de a răspunde nevoilor șoferilor români cu și mai multe soluții optime, adaptate stilului lor de viață.

Plata taxei de pod în magazinele PayPoint va determina la rândul său scăderea timpului alocat acestei activități și accesul mai facil la zona Dobrogei și la litoralul Mării Negre.

Modalitatea de plată a taxei de pod este la fel de simplă și sigură ca cea a rovinietei: clienţii trebuie doar să se prezinte într-un magazin partener PayPoint și să precizeze detaliile necesare pentru peaj. Vânzătorul introduce datele pe terminal, clientul achită contravaloarea acestuia în numerar și primește la finalul tranzacţiei bonul ce conţine toate detaliile (data plăţii, suma, locaţia, furnizorul, seria peajului etc.).

„Continuăm să lansăm noi tipuri de servicii și de plăți în mediul de retail, servicii care să aducă românilor mai mult timp liber, pentru ce contează. Aceasta a fost şi rămâne promisiunea noastră față de consumatori și îi asigurăm că depunem constant eforturi pentru a o îndeplini” a declarat Mugur Dogariu, Managing Director PayPoint România.

 

Pe lângă plata pentru contravaloarea rovinietei si a taxei de pod, prin intermediul terminalelor PayPoint mai pot fi plătite şi facturi de utilități (electricitate, gaz, apă, salubritate etc.), servicii de securitate, bilete de avion, facturile emise de operatorii de telefonie, internet şi cablu sau ratele, se poate realiza încărcarea electronică a cartelelor telefonice şi se pot efectua chiar transferuri de bani interne şi internaţionale, în magazinele PayPoint selectate.


Citește și:

REPORTAJ: Un tânăr gălățean luptă să reconstituie istoria pe viu. Echipamente vechi prind viață în micul său apartament/ FOTO&VIDEO

Citește mai multe despre pod fetesti pe Libertatea.

Comentarii