Mergi direct la conținut »
Un TIR cu frigidere s-a răsturnat în șanț, după ce șoferul a fost înțepat de o albină
Ştiri Libertatea > Ştiri > Un TIR cu frigidere s-a răsturnat în șanț, după ce șoferul a fost înțepat de o albină

Un TIR cu frigidere s-a răsturnat în șanț, după ce șoferul a fost înțepat de o albină

TIR cu frigidere răsturnat în șanț, la Vâlcea, vineri, 31 august, după ce șoferul a fost înțepat de o albină și a intrat în șoc anafilactic, fiind alergic la înţepăturile de insecte.

Evenimentul a avut loc pe DN 67, în localitatea Căzăneşti, din județul Vâlcea, iar bărbatul aflat la volanul TIR-ului, care era încărcat cu frigidere, a fost transportat la spital de către un echipaj medical de la Ambulanţă.

„Conducătorul unui TIR de Gorj care circula din direcţia Râmnicu Vâlcea – Horezu, a fost înţepat de o insectă, a pierdut control asupra volanului şi s-a răsturnat în şanţ. Şoferul nu a fost rănit, dar a fost transportat la spital deoarece este alergic la înţepătura de albine”, au precizat reprezentanţii Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Vâlcea, citați de Agerpres.

Au fost scurgeri de combustibil din rezervorul TIR-ului, însă în cantitate mică, astfel că nu a fost necesară întreruperea circulaţiei rutiere, dar s-a circulat alternativ.

La intervenţie au participat un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere pentru asigurarea măsurilor împotriva incendiilor şi un echipaj medical de la Serviciul de Ambulanţă.

Recent, în timp ce bea bere, o femeie din Iași a înghițit o albină, care a înțepat-o în cerul gurii.


Citește și: VIDEO EXCLUSIV/ ”Cerșește” pe stradă cu un Stradivarius de 7 milioane euro! Incredibil, Edvin Marton a cucerit trecătorii fără ca lumea să-l știe


 

Close
Închide
  Close