Mergi direct la conținut »
Trafic îngreunat pe Autostrada A2 din cauza ploii torențiale. Coloana de mașini depășește un kilometru
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Trafic îngreunat pe Autostrada A2 din cauza ploii torențiale. Coloana de mașini depășește un kilometru

Trafic îngreunat pe Autostrada A2 din cauza ploii torențiale. Coloana de mașini depășește un kilometru

Trafic îngreunat pe Autostrada A2 din cauza ploii torențiale, duminică seara. Șoferii circulă cu 50 de kilometri pe oră din cauza furtunii, motiv pentru care, pe sensul spre București, s-au format coloane de mașini pe o distanță mai mare de un kilometru.

Aglomerația s-a format la kilometrul 172 la Autostrăzii Soarelui, pe sensul de mers spre Capitală. Din cauza furtunii, șoferii circulă cu viteză redusă și au pornit luminile de avarie pentru ca ceilalți participanți la trafic să-i poată vedea.

Una dintre mașini li s-au rupt ștergătoarele în mers din cauza vântului și a ploii torențiale.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, din cauza numărului mare de autovehicule care se deplasează dinspre litoral către București, se circulă îngreunat pe Autostrada A2, pe ambele benzi ale sensului de mers către Bucureşti, între localităţile Lehliu Gară şi Săruleşti Gară, judeţul Călăraşi, iar pe tronsonul kilometric 143-160 plouă torenţial.

De asemenea, plouă şi pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, între kilometrii 40 şi 73, însă momentan valorile de trafic sunt în limitele normale.

Un accident în lanț a avut loc, duminică, pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers către Capitală. Potrivit poliţiştilor, accidentul s-a produs ca urmare a nepăstrării distanţei de siguranţă. Din fericire nu au existat victime.


Citește și Ce este ”Sindromul Italia”. Anul trecut, la Institutul Socola din Iași au fost internate 150 de femei


 

Close
Închide
  Close