Mergi direct la conținut »
Povestea bărbatului care trăiește în aceeași casă cu soția, cele două amante și cei opt copii Galerie foto
6imagini
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Povestea bărbatului care trăiește în aceeași casă cu soția, cele două amante și cei opt copii

Povestea bărbatului care trăiește în aceeași casă cu soția, cele două amante și cei opt copii

Jermaine Roquemore, un bărbat în vârstă de 41 de ani din Bakersfield, California, trăiește sub același acoperiș cu soția, Angelica, dar și cu cele două amante: Leigh și Maria. Bărbatul are opt copii cu cele trei femei.

Jermaine s-a căsătorit cu Angelica, în vârstă tot de 41 de ani, dar n-a putut să trăiască alături de o singură parteneră, a notat mirror.co.uk.

Susține că familia lui, compusă din cele trei partenere ale lui și cei opt copii, trăiește la fel ca celelalte și e la fel de iubitoare. Singura diferență este că el își schimbă partenera când vrea.

Jermaine a lucrat ca pompier, dar a renunțat și acum conduce o afacere.

Pe soția Angelica a cunoscut-o cu 22 de ani în urmă, când el lucra la un club de noapte.

Cei doi sunt căsătoriți cu acte de 13 ani și au împreună trei copii: Hennayee Janiverly (19 ani), Jermaine Deon (17 ani) și Lodum Quinton (14 ani).

În martie 2001, a cunoscut-o pe Leigh, cu care a început o relație. În septembrie 2001, a convins-o să se mute cu el și cu Angelica.

Împreună, Jermaine și Leigh au patru copii, toți băieți: Braylon Lee Anthony (15 ani), Aniken Raz (13), Izan Marcel (11) și Holden Jermaine (9).

În 2015, Jermaine a întâlnit o a treia femeie, pe Maria, pe un site de întâlniri. Și aceasta a ajuns să locuiască sub același acoperiș cu Angelica și cu Leigh.

Tolo, după discursul președintelui: Trăiască Împăratul!
Recomandări

Tolo, după discursul președintelui: Trăiască Împăratul!

Jermaine și Maria au împreună o fată, pe Amelia, în vârstă de 2 ani.

Le-a lăsat să-și găsească alți parteneri!

Jermaine doarme, cu rândul, cu fiecare dintre partenerele lui. El susține că întotdeauna a fost sincer cu ele și le-a spus când a avut câte o aventură. Mai mult, el le-a dat și libertatea de a-și căuta și ele alți parteneri dacă doresc!

Jermaine și familia lui numeroasă și-au spus povestea pe Instagram, cu speranța că vor întâlni și alte familii „poliamoroase”.

Bărbatul a dezvăluit că a primit deseori întrebări despre cum „funcționează” o astfel de familie și că lumea i-a privit ciudat când au ieșit în public cu toții.

„La început, mă întâlneam cu Angelica. Nu mi-a interzis nimic. Mi-a spus doar s-o respect și să-i asigur bunăstarea. Astfel că am avut libertatea să mai „copilăresc”, ținând cont de faptul că aveam 19 ani când am cunoscut-o.

Întrebarea pusă de Radu Tudor la dezbatere. Iohannis: 'Ați atins o chestiune foarte sensibilă'
Recomandări

Întrebarea pusă de Radu Tudor la dezbatere. Iohannis: 'Ați atins o chestiune foarte sensibilă'

Am avut libertatea să fac ce vreau. Și ea a avut aceeași libertatea, dar a ales să nu se întâlnească și cu altcineva.

Am mai avut alte întâlniri, dar n-a mers. Până când am cunoscut-o pe Leighanne.

Fiecare dintre aceste femei sunt ca părți ale corpului meu. O extensie a dragostei. Aceasta este viața normală din punctul nostru și dacă nu trăim ceea ce restul lumii consideră viață normală, e alegerea noastră.

Creștem spunându-ni-se că trebuie să fim monogami. Ni se spune să mergem să descoperim unica dragoste adevărată, jumătatea și să trăim restul vieții alături de o singură persoană.

Nu e corect, din punctul meu de vedere, fiindcă eu iubesc pe toată lumea”, a spus bărbatul, care a adăugat că „polidragostea” l-a ajutat artât pe el, cât și pe partenerele lui să descopere alte orizonturi.

„Am fost geloasă la început”

Leighanne a recunoscut că, la început, a fost geloasă. „Gelozia a existat la începutul relației noastre. M-am luptat cu întrebarea: „Poate el să iubească la fel mai multe partenere?”. Cu timpul, când relația noastră s-a dezvoltat, n-am mai fost geloasă.

„Ne sprijinim cu toții unii pe alții, discutăm toate situațiile”, a mai spus Leighanne.

Jermaine a declarat că n-are planuri în viitorul apropiat să-și extindă familia.

„Poate o să mai adaug o parteneră, poate una sau toate partenerele mele actuale își vor găsi și ele câte un nou partener. Cine știe ce poate aduce viitorul?”, a încheiat Jermaine.


Close
Închide
  Close