Mergi direct la conținut »
Premierul Tudose, somat de Opoziție să spună dacă sunt probleme cu banii de salarii şi pensii
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Premierul Tudose, somat de Opoziție să spună dacă sunt probleme cu banii de salarii şi pensii

Premierul Tudose, somat de Opoziție să spună dacă sunt probleme cu banii de salarii şi pensii

Deputatul PNL Ovidiu Raețchi l-a somat, sâmbătă, pe premierul Mihai Tudose să spună dacă sunt probleme cu banii de salarii şi pensii. Solicitarea Opoziției vine după afirmațiile deputatului Eugen Nicolicea, care spunea, recent, că autostrăzile mai pot aștepta, pentru că prioritatea PSD-ului sunt salariile și pensiile.

De Valentina Postelnicu,

”Prin declaraţia lui Nicolicea (Eugen Nicolicea – n.r.), PSD admite că inclusiv asigurarea banilor de pensii şi salarii reprezintă o provocare pentru actualul guvern. Este un uriaş regres, în condiţiile în care banii de salarii şi pensii nu au mai fost în pericol în ultimii ani. Logica partidului lui Dragnea – autostrăzile pot să aştepte – este inacceptabilă pentru orice stat care doreşte dezvoltare”, a transmis Raețchi, printr-un comunicat de presă.

Potrivit deputatului PNL, pentru dreapta, autostrăzile sunt „o prioritate de guvernare și implică o creştere economică, generează locuri de muncă şi stimulează investiţiile”.


A născut 5 copii, dar arată impecabil! Cum se menține în formă Anca Serea: „După o masă, mănânc…”


”Practic, prin afirmaţiile făcute, PSD îşi recunoaşte incompetenţa la guvernare: dacă acesta este singurul lucru pe care poate să îl facă PSD – să asigure banii de pensii şi salarii – atunci România a ajuns din nou la începutul anilor 1990, la economia de subzistenţă. Partidul condus de Liviu Dragnea vrea să ţină România dependentă de stat, de ajutoare sociale şi pomeni electorale”, a completat deputatul.

Ovidiu Raeţchi îi cere public premierului Mihai Tudose să spună dacă există probleme cu banii de pensii şi salarii.

”Îi cer public premierului Tudose să ne comunice dacă există probleme cu banii de pensii şi salarii, aşa cum putem înţelege din afirmaţia domnului Nicolicea. De asemenea, îi solicit domnului ministru Cuc să explice opiniei publice dacă declaraţia domnului Nicolicea anunţă o nouă schimbare a programului de guvernare PSD şi o renunţare la construcţia de autostrăzi”, a transmis deputatul PNL.

Bătăi, scandaluri și infidelități. Au ieșit la iveală detalii zdrobitoare despre Mădălina Manole! Ce suferință…

Close
Închide
  Close