Mergi direct la conținut »
Turcescu, despre dezvăluirea că a fost ofiţer sub acoperire: "Documentele sunt adevărate. De mâine nu mai am emisiune"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Turcescu, despre dezvăluirea că a fost ofiţer sub acoperire: "Documentele sunt adevărate. De mâine nu mai am emisiune"

Turcescu, despre dezvăluirea că a fost ofiţer sub acoperire: „Documentele sunt adevărate. De mâine nu mai am emisiune”

De luni, Robert Turcescu nu va mai avea emisiune "Sub semnul întrebării" la B1 TV întrucât a recunoscut că a fost ofiţer sub acoperire, lucru pe care l-a recunoscut astăzi pe blogul său.

”Nu sunt niște așa-zise documente. Eu le-am pus astăzi pe blogul personal. E o mărturisire publică. În ceea ce privește documentele, sunt dispus, oricând voi fi chemat de judecători, să spun adevărul despre ceea ce știu eu despre aceste lucruri. Nu sunt postate de altcineva. Sunt lucruri pe care mi le asum: eu le-am urcat pe blog, eu am scris lucrurile acelea. Sunt documente reale”, a declarat Robert Turcescu în această seară la B1 TV.

Acesta a adăugat: „Anunț un singur lucru care e foarte important pentru mine: nu am trăit o eliberare mai mare, o sărbătoare mai mare, nu am auzit lucruri mai frumoase în sufletul meu decât astăzi după ce m-am eliberat de povara asta. Mi-am dat seama că e necinstit față de Dumnezeu, de mine, de familia mea, de voi toți, e necinstiit, nu pot să vă mai mint, trebuie să spun, să mărturisesc, indiferent ce m-ar consta asta. Din momentul în care m-am decis să public aceste documente. Mi le asum. Astăzi sunt împăcat, am o stare de fericire, de bucurie. Am scris acolo că cer iertare. le cer iertare tuturor celor care această povară a mea îi încurcă. Le spun să mă judece drept, dar dacă le-am greșit, le cer iertare”.

Jurnalistul a încheiat: „De mâine (n.r. luni) nu voi mai face această emisiune. Știu că, în contextul actual, până ce un judecător va spune dacă am greșit sau nu, nu am tăria să mă mai înfățișez public. Le doresc tuturor să trăiască un astfel de moment de eliberare, să trăiască sentimentul acesta, al faptului că făcând așa, asta este calea cea dreaptă. Am trecut prin clipe chinuitoare, în momtul acela mă dădeam de ceasul morții pentru că nu mai puteam să vin să discutăm de ofițerul acoperit. Eram în fața voastră un nimeni, un ins care mințea. Se asta am decis să mă eliberez. Fiecare are o cale în a face lucrurile”.

Vezi aici mărturisirile făcute!


Robert Turcescu, MESAJ BIZAR: Am fost LOCOTENENT-COLONEL, sub ACOPERIRE E o GLUMĂ, un PROMO sau o MĂRTURISIRE-ŞOC

Close
Închide
  Close