Mergi direct la conținut »
ULUITOR! Traficanţii de droguri din Mexic se închină la "DOAMNA CU COASA"! Cultul "SFINTEI MORŢI" ia amploare şi deranjează Vaticanul!
Ştiri Libertatea > Ştiri > ULUITOR! Traficanţii de droguri din Mexic se închină la "DOAMNA CU COASA"! Cultul "SFINTEI MORŢI" ia amploare şi deranjează Vaticanul!

ULUITOR! Traficanţii de droguri din Mexic se închină la „DOAMNA CU COASA”! Cultul „SFINTEI MORŢI” ia amploare şi deranjează Vaticanul!

De Geo Berciu,

Preşedintele Consiliului Pontifical pentru Cultură de la Vatican, cardinalul Gianfranco Ravasi, a spus că închinarea la Sfânta Moarte este „o degradare a religiei”. De asemenea, înaltul prelat  a acuzat că această practică este anti-religioasă. „Religia celebrează viaţa, însă aici, la voi, este vorba de moarte. Este o blasfemie la adresa religiei”.
Cultul Sfintei Morţi a început să se extindă mai ales în zonele care se confruntă cu problema drogurilor. Şi acestea nu sunt deloc puţine având în vedere faptul că, în mexic, se estimează că aproximativ 70.000 de oameni au murit în ultimii şase ani în confruntări legate de droguri.

Oamenii venerează moartea, închinându-se la scheletul unei femei care ţine în mână o coasă. Deocamdată nu există lăcaşuri speciale pentru acest cult, majoritatea adoratorilor rugându-se în faţa unor altare improvizate în propriile locuinţe. Ba mai mult, aceştia dau de pomană lumânări, fructe şi tequila, în speranţa că Moartea îi va ajuta, potrivit ziare.com

Close
Închide
  Close