Mergi direct la conținut »
Un bărbat a fost băgat în spital de soție pentru că și-a jelit fosta nevastă!
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Un bărbat a fost băgat în spital de soție pentru că și-a jelit fosta nevastă!

Un bărbat din satul Călimănești, comuna Puiești, județul Vaslui, a ajuns la spital cu răni grave după ce a fost bătut de soție. Motivul: femeia s-a supărat că partenerul ei își plânge prea des și prea cu patos fosta soție, decedată în urmă cu câțiva ani.

Cei doi, aflați sub influența băuturilor alcoolice, s-au luat la ceartă, iar la un moment dat, bărbatul a fost luat la bătaie de soție, a anunțat vremeanoua.ro.

Bărbatul s-a ales cu traumatism cranio-cerebral sever și cu un traumatism toracic. Rudele acestuia cred că fiul femeii, un tânăr în vârstă de 17 ani, a ajutat-o pe mama lui să-și bată partenerul, dar susțin că femeia a luat totul asupra ei pentru a-și feri copilul de rigorile legii.

Echipajul medical sosit la fața locului i-a găsit pe ambii soți în stare avansată de ebrietate.

Vecinii spun că aceasta l-ar fi bătut fiindcă o jelea tot timpul pe soția pierdută în urmă cu mai mulți ani.

„Bărbatul de 43 de ani, din Călimănești, comuna Puiești, a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral și toracic, prin agresiune, etilism acut. Este conștient, stabil și agitat, fiind redirecționat pentru investigații neurologice”, a precizat medicul Angelica Gramaticu, purtătorul de cuvânt al spitalului bârlădean.

Dacă victima va depune plângere în termen de 60 de zile, soția lui va fi judecată pentru violențe.


Confesiunea uluitoare a unui dependent de jocuri de noroc care face în fiecare zi un pariu cu viața: „Am pierdut 200.000 de euro la pariuri. Am vrut de mai multe ori să mă sinucid!”

Close
Închide
  Close