Mergi direct la conținut »
Un bărbat arestat la domiciliu a fost prins în timpul unei tentative de furt. A ajuns din nou după gratii
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un bărbat arestat la domiciliu a fost prins în timpul unei tentative de furt. A ajuns din nou după gratii

Un bărbat arestat la domiciliu a fost prins în timpul unei tentative de furt. A ajuns din nou după gratii

Un bărbat care era în arest la domiciliu n-a putut să se țină departe de probleme și a fost tentat de o nouă "lovitură". El a fost arestat preventiv, iar un altul a fost pus sub control judiciar sub acuzația de tentativă la furt calificat. Cel arestat are 20 de ani, iar celălalt are 35 de ani, ei fiind frați.

Frații au ajuns din nou în fața judecătorilor după ce au încercat să jefuiască un bărbat din localitatea bolotești, din județul Vrancea, a informat monitorulvn.ro.

Bărbatul de 20 de ani a primit mandat de arestare preventivă, deoarece ar fi comis tentativa de furt în perioada în care era arestat la domiciliu!

„La data de 21 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Odobești au fost sesizați cu privire la comiterea de către autori necunoscuți a unei infracțiuni de tentativă la furt calificat față de un bărbat, din comuna Bolotești, jud. Vrancea.

În urma activităților specifice desfășurate de către polițiști, au fost identificați principalii suspecți în cauză, ambii din comuna Bolotești, cu vârsta de 20, respectiv 35 de ani. (…)”, după cum a transmis Biroul de presă al IPJ Vrancea.

Motivația judecătorilor

Iată ce scrie decizia magistraților de la Judecătoria Focșani:

„(…) admite în parte propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani. Dispune arestarea preventivă a inculpatului M(…) I(…) D(…), pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la infracţiunea de furt calificat (…) pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 26.02.2019 şi până la data de 27.03.2019 inclusiv.

Afaceri de familie pe banii statului. Organigrama ISU Vaslui, plină de rude
Recomandări

Afaceri de familie pe banii statului. Organigrama ISU Vaslui, plină de rude

Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă. Respinge ca neîntemeiată cererea Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani de luare a măsurii arestului preventiv a inculpatului M(…) V(…), pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la infracţiunea de furt calificat (…), ia faţă de inculpatul M(…) V(…) măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile, începând cu data de 26.02.2019, ora 15.00, până la data de 26.04.2019 (…)”.


Mărturii despre șpăgile pentru cezariene! Sorina Pintea spune că nici moartea copiilor de la Giulești nu i-a făcut pe medici să renunțe la banii negri!

Close
Închide
  Close